Thema kinderfeestjes: 8x de leukste thema’s!

Op zoek naar spectaculaire thema kinderfeestjes? Voor de jarige job of jarige jet? Bij Bootcamp4kids ben je aan het juiste adres! Of het nu gaat om een avontuurlijke jungle-expeditie, een spannende geheime missie, of een stoere training tot ninja, wij hebben voor elk kind wat wils. Ontdek in deze blog 8x de leukste thema’s!

Thema kinderfeestjes voor ieder kind

Bij ons kun je kiezen uit verschillende thema’s, ieder thema kinderfeestje heeft zijn eigen verhaal, maar bevat dezelfde spannende activiteiten. Zo is er voor ieder kind wat wils:

 • Jungle avontuur: Voel je als een echte ranger! Stap in de weelderige wereld van de jungle tijdens dit avontuurlijke thema. Onder begeleiding van een ervaren trainer leren kinderen hoe ze kunnen overleven in de wildernis. Een geweldige gelegenheid om creativiteit te stimuleren en lekker actief bezig te zijn in de frisse buitenlucht.
 • Geheim agent missie: Voor de meesters in geheimen bewaren! Tijdens dit spannende feestje worden kinderen getraind als echte spionnen. Met geheime opdrachten moeten ze hun missies tot een goed einde brengen. Speuren, codes kraken en bespioneren, het belooft een avontuurlijk feestje voor echte detectives te worden!
 • Ninja warriors: Betreed de mysterieuze wereld van de ninja’s! Dit thema daagt kinderen uit om hun behendigheid, precisie en concentratie te testen. Obstakels overwinnen, geheimen ontrafelen en hun innerlijke krachten gebruiken. Klaar voor een feestje vol avontuur en uitdaging?
 • Supermodel catwalk: Voor kleine modefanaten die van glamour houden! Train als een professioneel model onder begeleiding van een personal trainer. Stap vol zelfvertrouwen de catwalk op en schitter tijdens een fotoshoot. Dit feestje is een droom voor heel veel meiden!
 • Superhelden en schurken: Red de wereld als jouw favoriete held. Transformeer tot een echte superheld en red de wereld van schurken! Leer van de trainer hoe je de slechteriken kunt aanpakken. Dit feestje bevordert teamwork, moed en fantasie. Een avontuurlijk kinderfeestje waarbij kinderen zichzelf lekker kunnen laten gaan.
 • Leger training: Word een echte soldaat tijdens dit actieve en leerzame thema. Leer samenwerken, obstakels overwinnen en ontwikkel leiderschapsvaardigheden. Van touwtrekken tot tijgeren door de modder, dit feestje staat garant voor een stoer avontuur! Ready, set, go!
 • Bootcamp: Van squatten tot balspellen, en van sprinten tot het overwinnen van obstakels – er is voor ieder wat wils tijdens ons Bootcamp kinderfeestje! Laat de kinderen hun energie de vrije loop laten en genieten van een avontuurlijke en sportieve ervaring die ze niet snel zullen vergeten!
 • Aqua avontuur: Ben jij dol op water? Dan is ons aquafeestje echt iets voor jou, zelfs als je nog geen zwemdiploma hebt! Tijdens dit spetterende feestje ga je samen met een ervaren trainer aan de slag met de leukste wateroefeningen. Heb je ooit meegedaan aan een sponzenrace of je vrienden verslagen in een episch watergevecht? Na dit kinderfeestje wel! Wij zorgen voor de leukste waterspellen. Het enige wat jij als ouder hoeft te regelen, is een waterbron.

Wij geloven in de kracht van samenwerking en teambuilding. Tijdens onze bootcamp feestjes worden kinderen gestimuleerd om samen obstakels te overwinnen en hun doelen te bereiken. Dit versterkt niet alleen hun fysieke vaardigheden, maar ook hun sociale vaardigheden en vriendschappen. Win-win-win!

Belangrijke informatie

 • Gemiddelde duur van anderhalf uur
 • Geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar
 • Minimaal 6 kinderen per feestje
 • Kleine pauze van 5 minuten voor drinken (zelf meebrengen)
 • Taart en cadeautjes door ouders zelf verzorgen
 • Compleet feestpakket inclusief uitnodigingen, diploma’s, geheime videoberichten tijdens de training, pasje en cadeautje voor de jarige

Reserveer vandaag nog!

Waar wacht je nog op? Laat ons je helpen bij het organiseren van thema kinderfeestjes. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en reserveer een datum voor een avontuurlijke dag vol plezier en actie!

Heb je advies nodig, heb je een vraag of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor je klaar!

Kinderfeestjes
0 +
Scholen
0 +
Kinderopvang organisaties
0 +
Blije kids
0 +