Kinderfeestje thuis vieren

Kinderfeestje thuis vieren? Dan ben je hier op de juiste plek! Het organiseren van een kinderfeestje kan stressvol zijn. Als ouder moet je overal aan denken en wil je dat iedereen plezier heeft. Wáár moet je beginnen? Heel simpel, bij Bootcamp4Kids! We nemen het organiseren van een feestje graag voor je uit handen. Neem contact met ons op en wij komen naar jou toe om het leukste kinderfeestje óóit te organiseren.

Kinderfeestjes
0 +
Scholen
0 +
Kinderopvang organisaties
0 +
Blije kids
0 +

Waarom een kinderfeestje thuis vieren?

Het vieren van een kinderfeestje thuis biedt ouders de mogelijkheid om de kosten te beheersen. Daarnaast is het natuurlijk heel leuk en fijn dat kinderen hun verjaardag kunnen vieren met vriendjes en vriendinnetjes in hun eigen omgeving; veilig en vertrouwd. 

Door creativiteit en aandacht voor detail te combineren, kunnen we een onvergetelijk kinderfeestje creëren. Het belangrijkste is dat het feestje draait om plezier, vriendschap en mooie herinneringen die nog lang zullen blijven hangen!

Onze kinderfeestjes zijn speciaal ontworpen om kinderen én ouders blij te maken. Wij regelen alles; van de activiteiten tot de benodigdheden. Jij kunt ontspannen en genieten terwijl de kinderen zich vermaken. Vergeet de stress en het gedoe van het organiseren van een feestje – laat het aan ons over!

Thema kinderfeestje

Geheim agent themakist voor thuis

Word een echte geheimagent in stijl! Onze supercoole themakist voor thuis staat garant voor een dag vol mysterieuze missies en trainingen, speciaal ontworpen om kinderen om te toveren tot echte topgeheimagenten. We leren de kids hoe je onopvallend kunt sluipen, vingerafdrukken kunt opsporen en geheimschrift kunt ontcijferen, allemaal in een sfeer van sportiviteit, creativiteit, fantasie en educatie.

In de kist vind je een spannende doos met 7 mysterieuze enveloppen, elk met een ander uitdagend onderdeel van je geheimagentenavontuur. Elke opdracht die de kinderen met succes voltooien, verdienen ze een sticker of een stempel op de superagenten-badge. Pas als alle missies zijn volbracht, verdienen ze een agentenmedaille. Een superstoer kinderfeestje voor thuis, volledig verzorgd. Het enige wat je nodig hebt is een beeldscherm! Duik in de wereld van spionage, puzzels en avontuur en beleef een dag vol spanning en sensatie.

Kinderverjaardag thuis vieren? Heb je advies nodig, heb je een vraag of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor je klaar!

Geen beschikbaarheid Amsterdam/Amstelveen

Helaas hebben wij een bijna geen beschikbaarheid meer in de regio Amsterdam/Amstelveen.

Wel kunnen wij nog een aantal feestjes verzorgen in het Amsterdamse bos, ben je daar naar op zoek bel dan: 06-29433140