Over Bootcamp4kids

Over Annet Bloema

Annet Bloema

Ik weet dat jij als ouder je uiterste best doet om je kind de beste jeugd en opvoeding te geven die er maar is. Je kind is het belangrijkste wat je hebt en je ziet je kind het allerliefst blij, gezond en gelukkig.

Mijn naam is Annet Bloema en ik geloof dat ieder kind het recht heeft om zich gelukkig en fit te voelen.

Ik geloof dat ieder kind lekker in zijn of haar vel zou moeten zitten door voldoende beweging, gezond eten en goede sociale en emotionele begeleiding. Waardoor onze kinderen opgroeien tot fitte, gelukkige en zelfstandige jonge volwassenen. Die stuk voor stuk de wereld een beetje beter maken. Wat jou als ouder trots maakt en een goed gevoel geeft.

Ik help jou als ouder met heel veel plezier je kind fit te maken. Ik leer jou HOE je je kind fit, sterk en zelfverzekerd kan maken en welke stappen je hiervoor moet zetten.

Ik heb vijftien jaar werkervaring met kinderen. Ik heb in verschillende buurten gewerkt met kinderen van de leeftijd 4 t/m 12 jaar. In 2011 ben ik begonnen met Bootcamp4kids wat stapje voor stapje groeit. Na 3 jaar zelf trainingen te hebben gegeven is mijn team nu gegroeid met 7 fantastische trainers die werkzaam zijn in 5 verschillende provincies.

Met dit team achter mij hoop ik nog veel meer kinderen blij en fit te kunnen maken. En dat is wat ik jouw kind ook gun! Klik hier om te kijken wie mijn trainers zijn.

Download direct mijn GRATIS e-book ‘Hoe krijg ik een zelfverzekerd kind’. Hierin vind je de belangrijkste stappen die jij moet zetten om een gelukkig en vrolijk kind te krijgen! Vul je naam en e-mail adres in het formulier rechts van de pagina. Je ontvangt het boek dan direct in je mail.

Natuurlijk ben je ook van harte uitgenodigd contact met me op te nemen als je vragen hebt. Vul hiervoor het contactformulier in.

Make it a GOOD day!
Annet

Bootcamp4kids is geregistreerd bij het beweegregister Nederland.

BR nummer: 2015016

Deze registratie geeft aan:

 • Geregistreerd en erkende trainers/instructeurs/begeleiders.
 • Klanten kunnen in een veilige omgeving bewegen.
 • Getoetst op een kwaliteitscriteria die het register stelt.
 • Investeert in mijn ontwikkeling binnen mijn vakgebied.
 • Investeert in scholing om klanten optimaal te kunnen begeleiden.
 • Draagt bij aan de innovatieve ontwikkelingen binnen het vakgebied.
 • De zorg is in beweging en Bootcamp4Kids ook!

Pluspunten van Bootcamp4kids

 • HBO pedagogisch gediplomeerde trainers;
 • Op locatie naar keuze;
 • 100% veilig en vertrouwd;
 • Gratis gave uitnodigingen voor de bootcamp;
 • De bootcamps zijn super spannend en erg sportief;
 • Energieke & enthousiaste trainers die zorgen dat alles gezellig en naar wens verloopt;
 • De kinderen leven zich helemaal in & komen thuis vol met enthousiaste verhalen, blije gezichten en zelfvertrouwen!;
 • De kinderen zijn heerlijk aan het bewegen en hebben veel lol;

Ik wil je graag het volgende vragen…

Love is in the air
Dit is te echt heeel erg leuk!

Op 14 februari organiseert Bootcamp4kids samen met Urbanframers een fantastisch event.

Van 13.00-14.00 uur kunnen de kids meedoen met de Valentijnsbootcamp. Deze bootcamp staat in het teken van samenwerken en hartjes. Neem dus je vriendje, vriendinnetje of je verkering mee want de vonken zullen ervan af spatten!

Van 14.00-15.00 uur krijgen de kinderen een supergave kidstour. Ze mogen met een speciaal bescherm-pak aan door de kassen lopen en leren alles over het kweken van groente. Ook mogen de kinderen de vissen zien die speciaal worden gekweekt om te planten te voeden.

Jij als ouder of begeleider kan lekker genieten van een kopje koffie in het restaurant en meekijken hoeveel plezier jouw kind heeft.
En mocht je nog wat werk af te maken hebben, neem dan gerust je computer mee want de locatie is zeer geschikt als werkplek.

Kortom, het beloofd een UNIEKE middag te worden die je echt niet kunt missen.

De deelname is GRATIS.

Zijn jouw kinderen tussen de 5-8 jaar oud en gun jij ze dit sportieve en leerzame Valentijns feestje op deze speciale locatie? Geef ze dan nu op want er zijn maar 20 plekken beschikbaar.

Opgeven kan via info@bootcamp4kids.com
... See MoreSee Less

Bootcamp en Kidstour op Valentijnsdag

februari 14, 2018, 1:00pm - februari 14, 2018, 3:00pm

Love is in the air Dit is te echt heeel erg leuk! Op 14 februari organiseert Bootcamp4kids samen met Urbanframers een fantastisch event. Van 13.00-14.00 uur kunnen de kids meedoen met de Valentijn...

Welke medaille vinden jullie het mooist?
Zet hieronder 1,2,3,4 of 5!

#medaille #keuzes #bootcamp4kids #bootcamp4kidsnederland
... See MoreSee Less