Over Bootcamp4kids

Over Annet Bloema

Annet Bloema

Geen tv, cola en chips alleen in het weekend, zwemmen, ballet, hockey, karate, schaakles, blokfluitles, musicalgroep, voorlezen, veel spelletjes en altijd buitenspelen.
Dit was mijn (basis)schooltijd in vogelvlucht. Voor de eerste twee toonde ik vaak weerstand. Ik snapte er niks van. Klasgenoten hadden zelfs een tv op hun kamer en mijn vriendinnetje had elke dag witbrood met Nutella mee naar school.
Nu, zo’n 25 jaar later, besef ik mij dat mijn ouders dit puur uit liefde deden. Ik vind het jammer dat ik ze dit niet meer kan vragen en ze hiervoor kan bedanken. Want hoe fijn is het om zo’n basis gehad te hebben. Door al vanaf jongs af aan een gezonde leefstijl mee te hebben gekregen, denk ik dat ik nu automatisch gezondere keuzes maak. Omdat ik weet hoe goed ik mij daardoor ga voelen.
Ook mijn sportbasis zit er goed in. Ik vind bewegen/sporten heerlijk. Vooral het goede en trotse gevoel wat ik heb als ik klaar ben met een workout. Ook mijn lichaam ziet er fit uit door lekker veel te sporten.
Niet zo gek dus dat ik uiteindelijk in de (buiten)sport ben beland, want ik ben gek op sporten en frisse buitenlucht.
Doordat ik me door verschillende voorbeelden om mij heen, steeds meer bewust word van de gigantische voordelen van de basis die mijn ouders mij hebben gegeven wordt mijn missie ook steeds duidelijker. Ik gun namelijk alle kinderen zo n mooie basis en daarom wil ik een gezonde leefstijl cool maken. Ik wil dat een gezonde leefstijl populair wordt onder kinderen. I.p.v. snoep trakteer je iets leuks met fruit want dat is veel toffer en lekkerder. Buitenspelen is veeel leuker dan op de ipad of gamen. En gezelschapsspelletjes worden weer hot.
Ik weet heel goed dat het voor veel ouders niet altijd meevalt om gezonde keuzes te maken voor je kind. Helemaal als je kind, net als ik vroeger, er niks van snapt en veel liever de hele dag op de ipad zit en groente maar vies vind.
Hoe heerlijk zou het zijn om hier geen discussie meer over te moeten hebben.
Daarom is mijn missie om een gezonde leefstijl bij kinderen stoer en cool te maken. Dit wil ik doen door Stu, de hoofdpersoon van mijn kinderboek, als rolmodel te gebruiken. Stu is stoer en populair en wordt in de boekenreeks die ik uit wil brengen ninja, superheld, brandweerman en piraat. Van deze reeks heb ik het eerste boek al uitgebracht waarin Stu geheim agent wordt. Ook krijgt Stu een vriend(inne)tje en met dit tweetal wil ik de markt veroveren als een Woezel en Pip met als anker een gezonde leefstijl voor kinderen. In de boeken, online trainingen en live bootcamptrainingen maakt dit tweetal allerlei spannende avonturen mee. Ze vangen boeven, redden mensen, helpen dieren en ontdekken nieuwe gebieden. Om deze avonturen mee te kunnen maken moet dit duo natuurlijk wel fit zijn, voldoende slapen en gezond eten.
In de bootcamptrainingen die mijn team ( Klik hier om te kijken wie mijn trainers zijn ) en ik geven merken we dat dit werkt. In de bootcamps worden de kinderen geheim agent, ninja of supermodel. Aan het eind van de bootcamp voelen de kinderen zich ook echt een superheld en zijn daarom ook bereid om de leefstijl van hun superheld aan te nemen.

Download direct mijn GRATIS e-book ‘Hoe krijg ik een zelfverzekerd kind’. Hierin vind je de belangrijkste stappen die jij moet zetten om een gelukkig en vrolijk kind te krijgen! Vul je naam en e-mail adres in het formulier rechts van de pagina. Je ontvangt het boek dan direct in je mail.

Natuurlijk ben je ook van harte uitgenodigd contact met me op te nemen als je vragen hebt. Vul hiervoor het contactformulier in.

Make it a GOOD day!
Annet

Bootcamp4kids is geregistreerd bij het beweegregister Nederland.

BR nummer: 2015016

Deze registratie geeft aan:

 • Geregistreerd en erkende trainers/instructeurs/begeleiders.
 • Klanten kunnen in een veilige omgeving bewegen.
 • Getoetst op een kwaliteitscriteria die het register stelt.
 • Investeert in mijn ontwikkeling binnen mijn vakgebied.
 • Investeert in scholing om klanten optimaal te kunnen begeleiden.
 • Draagt bij aan de innovatieve ontwikkelingen binnen het vakgebied.
 • De zorg is in beweging en Bootcamp4Kids ook!

Pluspunten van Bootcamp4kids

 • HBO pedagogisch gediplomeerde trainers;
 • Op locatie naar keuze;
 • 100% veilig en vertrouwd;
 • Gratis gave uitnodigingen voor de bootcamp;
 • De bootcamps zijn super spannend en erg sportief;
 • Energieke & enthousiaste trainers die zorgen dat alles gezellig en naar wens verloopt;
 • De kinderen leven zich helemaal in & komen thuis vol met enthousiaste verhalen, blije gezichten en zelfvertrouwen!;
 • De kinderen zijn heerlijk aan het bewegen en hebben veel lol;

Ik wil je graag het volgende vragen…

Recensies

‘Onze zoon die 5 werd, wou iets niet heel doorsnee: ninja worden! Dankzij Bootcamp4kids is dit gelukt. Hij vond het geweldig! De kinderen vonden de ninja-training allemaal super leuk. Het was stoer, uitdagend en de kinderen gingen helemaal mee in het verhaal. Trainer Sytze was enthousiast en positief en de oefeningen waren goed afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Wij raden Bootcamp4kids absoluut aan! Heel erg bedankt!’