Kinderfeestje Zaandam

Ben je op zoek naar een uniek en energiek kinderfeestje in Zaandam? Zoek niet verder! Bootcamp4kids staat klaar om jouw kind(eren) een onvergetelijke ervaring te bezorgen, gewoon lekker thuis of op een andere locatie naar keuze. Neem contact met ons op en wij komen naar jou toe om het leukste kinderfeestje óóit te organiseren!

Kinderfeestjes
0 +
Scholen
0 +
Kinderopvang organisaties
0 +
Blije kids
0 +

Actie, avontuur en plezier

Tijdens een kinderfeestje van Bootcamp4kids worden alle kids gedurende 1.5 uur ondergedompeld in een wereld vol actie, avontuur en plezier. Onze professionele begeleiders zorgen ervoor dat de kinderen actief deelnemen aan een reeks leuke en uitdagende activiteiten, geïnspireerd op één van onze thema’s. Van spannende spelletjes tot teambuildingactiviteiten.

Voor elk themafeestje ontvangen de kinderen geheime videoboodschappen van een mysterieuze mentor, die hen opdrachten en aanwijzingen geeft om hun missie te volbrengen. Luister goed naar zijn wijze woorden, want alleen met zijn hulp kunnen de kinderen alle uitdagingen succesvol voltooien. Aan het einde van de bootcamp wacht een welverdiende beloning: het Diploma van Dapperheid! Maar pas op, deze krijg je niet zomaar. Alleen door alle opdrachten met moed en doorzettingsvermogen te volbrengen, kunnen de kinderen zichzelf bewijzen als ware helden en het felbegeerde diploma in handen krijgen. Ga de uitdaging aan!

Kinderfeestje Amsterdam

Belangrijke informatie voor jouw kinderfeestje in Zaandam

Lees hier alle details die je moet weten om ervoor te zorgen dat jouw feestje een grandioos succes wordt:

  • Duur en leeftijdsgroep: Onze kinderfeestjes duren gemiddeld anderhalf uur. Onze themafeestjes zijn geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. We zorgen ervoor dat alle leeftijdsgroepen een geweldige tijd zullen hebben!
  • Flexibiliteit in locatie: Wij zijn flexibel in locaties! Wil jij dat het feestje bij jou thuis wordt georganiseerd? No problemo! Wil je het liever op een andere externe locatie? Wij zijn er! We komen naar jou toe, waar je ook bent. Of je nu kiest voor een feestje in de tuin, in het park of zelfs in de woonkamer, wij maken het mogelijk.
  • Binnen en buiten plezier: Of de zon nu schijnt of de regen valt, onze feestjes kunnen zowel binnen als buiten worden georganiseerd. We passen ons naar de omstandigheden aan en zorgen ervoor dat de kinderen zich altijd kunnen vermaken, ongeacht het weer!
  • Korte pauze: Tijdens het feestje maken we een korte pauze van 5 minuten waarin de kinderen even kunnen bijtanken met een drankje. Het is aan jou om de drankjes te verzorgen, zodat de kinderen weer vol energie verder kunnen met hun avontuurlijke reis.
  • Minimaal 6 kinderen voor een feestje: Om ervoor te zorgen dat het feestje een bruisend succes wordt, organiseren wij het kinderfeestje vanaf minimaal 6 kinderen. Nodig dus al je vrienden en vriendinnen uit voor een onvergetelijke dag.
  • Compleet feestpakket: Bij Bootcamp4kids nemen we de stress van het organiseren van een feestje volledig uit handen. We voorzien niet alleen in de activiteiten, maar zorgen ook voor uitnodigingen, diploma’s, geheime videoboodschappen tijdens de training, een pasje voor ieder kind achteraf en natuurlijk een speciaal cadeautje voor de jarige job!
Kinderfeestje Amsterdam

Reserveer jouw feestje!

Met Bootcamp4kids als jouw organisator ben je verzekerd van een kinderfeestje dat nog lang zal worden herinnerd. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en reserveer een datum voor een onvergetelijk kinderfeestje in Zaandam.

Heb je advies nodig, heb je een vraag of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor je klaar

Geen beschikbaarheid Amsterdam/Amstelveen

Helaas hebben wij een bijna geen beschikbaarheid meer in de regio Amsterdam/Amstelveen.

Wel kunnen wij nog een aantal feestjes verzorgen in het Amsterdamse bos, ben je daar naar op zoek bel dan: 06-29433140