Kinderfeestje geheim agent thuis box

Een kinderfeestje organiseren kan een uitdagende taak zijn, vooral als je op zoek bent naar iets unieks en spannends. Maar wij hebben de oplossing voor je; ons kinderfeestje geheim agent thuis box is precies wat je zoekt! Met deze unieke ervaring wordt het organiseren van een kinderfeestje een fluitje van een cent. Het beste van alles is dat je zelf niets hoeft voor te bereiden, want wij zorgen voor alles. Neem contact met ons op, en wij sturen deze superleuke box naar je toe om het leukste kinderfeestje óóit te organiseren!

Kinderfeestjes
0 +
Scholen
0 +
Kinderopvang organisaties
0 +
Blije kids
0 +

Een complete set voor avontuurlijke geheim agenten

Bij onze geheim agent thuis box ontvang je een complete set voor 10 kinderen. Het feest begint met het openen van de mysterieuze doos en het voorlezen van de geheime brief van de geheim agent.

Maar dat is nog niet alles! Dankzij geavanceerde technologie maken we dit feestje extra bijzonder. Via een QR-code kunnen de kinderen de geheim agent zelf zien en horen. Ze krijgen meteen hun geheime missie te horen en worden meegesleept in een wereld vol mysteries en avontuur.

Opdrachten en uitdagingen

In de box zitten een aantal enveloppen met allerlei leuke opdrachten, zoals speurwerk, het oplossen van puzzels en het kraken van codes. Kinderen kunnen zelfs meedoen aan geheime missies door de QR-code te scannen en de video op een scherm te tonen. Het is een spannende reis vol uitdagingen waarbij de kinderen hun creativiteit en probleemoplossende vaardigheden kunnen inzetten.

Als de kinderen hun opdrachten voltooien, verdienen ze stickers op hun geheim agentenpas. Aan het einde van het feestje worden ze beloond met een echte agentenmedaille. Plezier, samenwerking en gemak staan centraal bij dit unieke kinderfeestje voor thuis!

Voordelen van een kinderfeestje geheim agent thuis box?

Praktische informatie

Ons kinderfeestje geheim agent thuis box is verkrijgbaar voor slechts € 90,- inclusief verzending en btw. De box is geschikt voor 10 kinderen. Als je van plan bent om extra kinderen uit te nodigen, is dat ook mogelijk tegen een kleine meerprijs van slechts € 6,- per kind.

Wacht niet langer en maak van de verjaardag van je kind een onvergetelijk avontuur met onze geheim agent thuis box. Laat het feest maar beginnen en kop de box via de button hieronder.