Activiteiten BSO

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van sportieve activiteiten bij BSO’s. Of het nu zomer is of winter, de activiteiten BSO van Bootcamp4Kids zijn het hele jaar door beschikbaar. Ons doel? Kinderen een onvergetelijke ervaring bieden waarbij plezier, beweging, en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan.

Wij bieden themakisten aan en workshops op locatie. 

Kinderfeestjes
0 +
Scholen
0 +
Kinderopvang organisaties
0 +
Blije kids
0 +

ONZE THEMAKISTEN

Geheim agent themakist

Word een échte geheim agent! Deze themakist brengt een dag vol geheime avonturen en trainingen met zich mee, waarbij kinderen worden opgeleid tot ware geheim agenten. Leer sluipen, zoek naar vingerafdrukken en ontcijfer het geheimschrift. De kist bevat in totaal 7 enveloppen, elk met een ander onderdeel. De opdrachten zijn sportief, creatief, fantasierijk en educatief. Na het voltooien van elke opdracht kunnen de kinderen een sticker plakken of stempel laten zetten op hun agenten badge. Wanneer alle onderdelen zijn voltooid, ontvangen de kinderen een agentenmedaille en een pas met een geheim wachtwoord. Dit is het bewijs van hun prestaties! Het belooft een spannend avontuur te worden. Een leuk programma voor een studiedag of om een andere dag op te vullen met sportieve en educatieve activiteiten.

Onze themakisten zijn zorgvuldig samengesteld om medewerkers van de BSO te ontlasten en kinderen een onvergetelijke en leerzame ervaring te bieden! Laat de kinderen verkleed naar de BSO komen voor een optimale belevenis.

De box is geschikt voor maximaal 20 kinderen en kost €108,90 inclusief BTW en verzendkosten. 

Ninja themakist

Stap in de spannende wereld van de ninja’s met onze themakist “Word een échte Ninja”! Kinderen van 4 tot 7 jaar kunnen voor één dag in de huid kruipen van een echte ninja. We nemen de kinderen via deze themakist mee op een avontuurlijke reis die perfect past bij hun belevingswereld. Bij het openen van de doos vinden de kinderen een brief van de Ninja baas met een videoboodschap, het begin van een dag vol avonturen en uitdagingen als een team. De kist bevat in totaal 6 enveloppen, elk met een ander onderdeel dat beweging, voeding, creativiteit en speurwerk combineert – alles wat nodig is om echte ninja’s te worden. Ook zitten er oorkondes in de themakist voor elk kind. Na het succesvol afronden van elk onderdeel en het samen oplossen van een deel van de rebus, mogen de kinderen stickers plakken. Zijn alle onderdelen voltooid? Dan ontvangen de kinderen allemaal een medaille! Begeleiders van de BSO hoeven niets voor te bereiden, alles spreekt voor zich. Gemak en plezier voor zowel de begeleiders als de kinderen. Deze themakist is de perfecte invulling voor een studiedag of voor de laatste schooldag voor de vakantie.

De box is geschikt voor maximaal 20 kinderen en kost €108,90 inclusief BTW en verzendkosten. 

Leuke woorden over de BSO

Het is super goed gegaan, de kinderen vonden het leuk en de collega’s die erbij aanwezig waren zeiden onder de indruk te zijn van de gastdocent! Dank weer voor het regelen!

– Machteld Hielkema (Kind & Co Ludens)

ONZE THEMAKISTEN

Workshops op locatie

Bij Bootcamp4Kids zijn de activiteiten voor de BSO ontworpen om kinderen lekker te laten bewegen. Ze gaan sluipen, rennen, over obstakels springen, touwtrekken, en nog veel meer. Deze fysieke activiteiten zijn essentieel voor de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden en algemene fitheid. Maar dat is niet alles! Onze activiteiten zijn ook educatief, waardoor kinderen spelenderwijs alles leren over samenwerking, respect, en zelfvertrouwen.

Je kunt kiezen uit de volgende thema’s waarin wij onze sportactiviteiten gieten: Ninja, geheim agent, superhelden, jungle, leger of aqua.

Wil je een workshop boeken, vul dan ons contactformulier in.

Begeleiding door gepassioneerde professionals

Elke workshop op locatie wordt geleid door een enthousiaste en gediplomeerde trainer van Bootcamp4Kids. Onze trainers zijn niet alleen experts in het organiseren van spannende activiteiten, maar hebben ook een passie voor het werken met kinderen. Zij zorgen ervoor dat elke workshop veilig, leerzaam, en vooral heel leuk is!

Kinderen krijgen de kans om:

Boek een Bootcamp4Kids activiteit voor de BSO

Ben je op zoek naar een unieke, energieke en educatieve toevoeging aan het BSO-programma? Zoek dan niet verder! Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring die kinderen helpt groeien, leren en genieten. Schakel Bootcamp4kids in om leuke en sportieve activiteiten op te zetten voor kinderen op de BSO!


Heb je advies nodig, heb je een vraag of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Bootcamp4kids staan we klaar om je te helpen een feestje te organiseren dat iedereen zal onthouden!