VEEL GESTELDE VRAGEN

Welkom bij onze Veelgestelde Vragen! We hebben deze pagina gemaakt om je snel antwoorden te geven op de vragen die we het meest horen. Als je hier niet vindt wat je zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

We adviseren sportschoenen en sportkleding aangepast aan de buitentemperatuur.

De bootcamps zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Voor kinderen van 4 t/m 7 jaar adviseren we de thema’s: geheim agent, ninja, superheld en jungle.
Voor kinderen vanaf 8 jaar adviseren we de thema’s: leger, aqua en supermodel. Een “gewone” bootcamp is ook mogelijk.

De bootcamp trainingen en kinderfeestjes worden op een locatie naar keuze gegeven. Voor een buiten locatie is een groot grasveld of open plek  prima. Wilt u liever een binnen training of feestje dan is een gymzaal of sportzaal geschikt.

Absoluut! Bij Bootcamp4Kids gaan coolheid en plezier hand in hand. We zorgen ervoor dat elke sessie een avontuur is, vol met spannende activiteiten en uitdagingen die niet alleen superleuk zijn, maar je ook nog eens fitter en sterker maken. Onze bootcamps zijn een mix van spel, sport en fantasie, waarbij je niet eens merkt dat je aan het leren bent. Dus ja, het is echt zo cool als je vrienden zeggen – misschien zelfs nog cooler!

Ongeveer 200 m2. Ter grote van een gymzaal.

In de eerste plaats regent het niet vaak en al zeker niet hard. Omdat we vaak in bossen trainen heb je ook minder last van de regen. Wanneer het nu echt hard regent (lees code oranje, bliksem, storm) heeft u de keuze uit de volgende mogelijkheden:
– even schuilen tot de ergste bui over is
– uitstel naar ander tijdstip of andere datum

Natuurlijk kunnen kinderen met een lichamelijke beperking meedoen.
De kinderen doen de bootcamp op eigen niveau en de nadruk ligt juist op het samenwerken. Daarnaast zijn de trainers super ervaren in t werken met kinderen en zijn ze speciaal getraind om alles in goede banen te leiden en er een TOP-bootcamp van te maken voor alle kinderen.

Je kunt tot op de laatste dag nog veranderen van thema, laat het ons wel even weten.

Waarschijnlijk wel! We kunnen niet ontkennen dat we je kind deze vaardigheden aanleren!

Bootcamp feestjes & workshops worden gehouden in het Amsterdamse bos, wil je toch een feestje of workshop houden op een andere locatie in Amsterdam?
Dan is het feestje of de workshop exclusief parkeerkosten.

BOOTCAMP FEESTJE

De bootcamp feestjes kunnen 7 dagen in de week worden geboekt. Onder “Kinderfeestje” kun je zien wanneer de trainers beschikbaar zijn.

​Minimaal 6 kinderen en max. 18 kinderen. Is de groep groter dan 18 kinderen, neem dan contact met ons op.

De drankjes/snacks in de korte pauze verzorgen de ouders/begeleiders zelf. Ons advies is een flesje water en eventueel een stukje fruit of gezond koekje

De ouders/begeleiders blijven gezellig bij de bootcamp aanwezig. Er is altijd wel een kind wat naar de wc moet en dan is het fijn als dit wordt opgevangen. Ook verzorgen de ouders/begeleiders voor iets te drinken en eventueel een kleine snack in de korte pauze.

De trainer kan naar de afgesproken plek komen maar ook eerst naar jullie huis. Wat jullie prettig vinden.​

Een kinderfeestje duurt anderhalf uur met een kleine drinkpauze in het midden.

Om een idee te krijgen van hoe een bootcamp training/feestje eruit ziet kun je dit filmpje bekijken. De trainingen/feestjes worden gegeven met behulp van een spannend realistisch verhaal. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen veel in beweging zijn en plezier hebben. Niks moet, alles mag!

Na het doen van de betaling krijg je digitaal de uitnodigingen toegestuurd. In adoberereader kun je de uitnodigingen personaliseren. De uitnodigingen graag zelf uitprinten en versturen.