Bij het klasprogramma van Bootcamp4kids staat plezier, bewegen en samenwerken centraal waarbij elk kind in zijn eigen kracht wordt gezet!

Bewegen met plezier voor ieder kind

Op locatie naar keuze

Kracht, snelheid en teamwork

Bootcamp4kids Klasprogramma

Bootcamp4kids biedt een kant- en klaar klasprogramma aan voor basisscholen die kan worden ingezet als vervangingsdag, of ondersteuning van het curriculum.
Ook kan deze dag worden ingezet als alternatieve schooldag bij ziekte of juist als werkdrukvermindering zodat er deze dag tijd is voor de juf/meester om administratieve zaken op orde te krijgen.

Tijdens het Bootcamp4kids klasprogramma neemt een specialist (bootcamp4kids trainer) de klas een dag over en neemt de kinderen gedurende de dag mee in één van onze gave thema’s.
De thema’s en klasprogramma’s zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

Tijdens de bootamp4kids klasprogramma’s staat plezier, bewegen en samenwerken centraal waarbij elk kind in zijn eigen kracht wordt gezet.
Daarnaast wordt er op een interactieve manier aandacht besteed aan een gezonde leefstijl.
Binnen de lesdagen leren we de kinderen alles over het belang van sporten, buitenspelen, groente en fruit eten en water drinken.

Wij maken een gezonde leefstijl COOL!

De kosten voor een Bootcamp4kids Klasprogramma bedragen €425,00 (excl. Btw)
*De bootcamp4kids trainers hebben geen officiële lesbevoegdheid

Groep 1-2 Expeditie Jungle

Tijdens de Expeditie Jungle worden de kinderen uit groep 1-2 opgeleid tot echte Jungle Rangers want welk kind wil nou niet op Jungle Expeditie?
Het programma bestaat uit 3 onderdelen:

 1. Een Jungle Bootcamp (buiten of in de gymzaal)
 2. Een klasprogramma met dierenkringspelen, kleurplaat, een jungle video (school tv) en een voedingsquiz
 3. Dierenspelen op het schoolplein

Aan het einde van de dag wordt de dag afgesloten met de Jungle Expeditie uitreiking waarbij de kinderen een jungle pas krijgen met een geheim wachtwoord om thuis nog verder te kunnen trainen!

Groep 3-4 Expeditie Superheld

Tijdens de Expeditie Superheld worden de kinderen uit groep 3-4 opgeleid tot echte Superhelden want welk kind wil nou geen superheld worden?
Daarnaast leren kinderen dat je ook al een superheld kan worden door anderen te helpen.
Het programma bestaat uit 3 onderdelen:

 1. Een superhelden Bootcamp (buiten of in de gymzaal)
 2. Een klasprogramma met ‘teken je eigen superheld’, een voedingsquiz, school TV Superhelden en een opdracht: Wat eet een superheld?
 3. Superhelden Circuit (buiten of in de gymzaal)

Aan het einde van de dag wordt de dag afgesloten met een eed en uitreiking waarbij de kinderen een superhelden pas krijgen met een geheim wachtwoord om thuis nog verder te kunnen trainen.

Groep 5-6 Expeditie Geheim Agent

Tijdens de Expeditie Geheim Agent worden de kinderen uit groep 5-6 opgeleid tot echte geheim agenten en leren alles over de eigenschappen van een geheim agent en het belang van sporten en een gezonde leefstijl.
Het programma bestaat uit 3 onderdelen:

 1. Een Geheim Agent Bootcamp (buiten of in de gymzaal)
 2. Een klasprogramma met ontwerp geheim agent, geheimschrift, detective spel en een voedingsquiz
 3. Geheim Agent Circuit (buiten of in de gymzaal)

Aan het einde van de dag wordt de dag afgesloten met een eed en uitreiking waarbij de kinderen een geheim agent pas krijgen met een geheim wachtwoord om thuis nog verder te kunnen trainen.

Groep 7-8 Expeditie het Leger

Tijdens de Expeditie het Leger worden de kinderen uit groep 7-8 opgeleid tot soldaten en leren alles over discipline, elkaar helpen en vertrouwen en het belang van sporten en een gezonde leefstijl.
Het programma bestaat uit 3 onderdelen:

 1. Leger bootcamp (buiten of in de gymzaal)
 2. Een klasprogramma met klassenopdracht (samenwerken & vertrouwen), video trainen als een militair, groepsopdracht overleven op een onbewoond eiland en een voedingsquiz
 3. Soldaat Circuit (buiten of in de gymzaal)

Aan het einde van de dag wordt de dag afgesloten met een eed en uitreiking waarbij de kinderen een leger pas krijgen met een geheim wachtwoord om thuis nog verder te kunnen trainen.

Recensies

“Fantastisch, echt super hebben ze het gehad! Prachtige thuiskomst als ouders vroegen naar feestje. Ze zeiden: we hebben niets gedaan, hahaha! Alles geheim houden… Ik vond het zelf briljant! Echt heel gaaf gedaan en het hele stuk zit goed in elkaar! Mijn complimenten! Ik heb je direct al aanbevolen bij een aantal vriendinnen.”

Wil je jouw Bootcamp nu nog leuker maken?

Neem dan een kijkje in de Bootcamp4kids webshop en bestel onze aanvullende producten.