Kinderfeestje Amsterdam

Kinderfeestje in Amsterdam organiseren? Bootcamp4kids biedt de perfecte thema’s om van de verjaardag van jouw kind een onvergetelijke dag te maken. We bieden maatwerkoplossingen aan, zodat het feestje perfect aansluit bij de interesses en behoeften van jouw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Wij nemen al het werk uit handen, zodat jij kunt genieten van het feestje zonder je druk te maken over de organisatie. Gemak dient de mens, toch? Neem contact met ons op en wij komen naar jou toe om het leukste kinderfeestje óóit te organiseren!

Kinderfeestjes
0 +
Scholen
0 +
Kinderopvang organisaties
0 +
Blije kids
0 +

Kinderverjaardag vieren in Amsterdam

Wil je het kinderfeestje van jouw kind op een unieke manier vieren in Amsterdam? Onze feestjes zitten boordevol avontuurlijke en spannende activiteiten, geschikt voor zowel jongens als meisjes tussen 4 en 12 jaar oud. We passen de activiteiten aan op de leeftijd van de kinderen, zodat het voor iedereen een uitdagende ervaring wordt!

Bootcamp4kids heeft precies wat je nodig hebt! Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van kinderfeestjes. We begrijpen precies wat kinderen leuk vinden en hoe we ze actief en betrokken kunnen houden tijdens het feestje. Onze professionele begeleiders zijn enthousiast, goed getraind en zorgen ervoor dat alle kids een geweldige tijd beleven terwijl ze rennen, klimmen en plezier hebben met hun vrienden.

Kinderfeestje Amsterdam

Thema kinderfeestjes

Bij Bootcamp4Kids kun je kiezen uit verschillende betoverende thema’s voor het kinderfeestje. Kies een thema dat past bij de interesses van je kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes:


Elk thema biedt een unieke ervaring waarbij kinderen kunnen genieten van spannende activiteiten en hun verbeelding de vrije loop kunnen laten. Tijdens ieder feestje ontvangen de kinderen geheime video berichten van een mysterieuze mentor die hen aanmoedigt en uitdaagt om hun innerlijke held naar boven te halen. Deze persoonlijke boodschappen voegen een extra dimensie toe aan het avontuur en zorgen voor opwinding en verwondering bij de kinderen. Na een dag vol actie en plezier verdienen alle kleine avonturiers een welverdiend diploma van dapperheid! De diploma’s zorgen ervoor dat elk kind trots naar huis gaat met een tastbare herinnering aan hun stoere prestaties tijdens het feestje.

Kinderfeestje Amsterdam

Reserveer vandaag nog!

Waar wacht je nog op? Laat ons je helpen bij het organiseren van een bootcamp kinderfeestje in Amsterdam. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en reserveer een datum voor een avontuurlijke dag vol plezier en actie!

Heb je advies nodig, heb je een vraag of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor je klaar!

Geen beschikbaarheid Amsterdam/Amstelveen

Helaas hebben wij een bijna geen beschikbaarheid meer in de regio Amsterdam/Amstelveen.

Wel kunnen wij nog een aantal feestjes verzorgen in het Amsterdamse bos, ben je daar naar op zoek bel dan: 06-29433140