Ninja training

Word binnen twee weken een echte ninja! Bootcamp4kids biedt een leuke en actieve ninja training aan voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. We kunnen een ninja training op locatie naar wens verzorgen, bijvoorbeeld als kinderfeestje of workshop. Maar we kunnen ook een superleuk pakket opsturen voor thuis. Met dit pakket boordevol sportieve en gezonde opdrachten kunnen kids wel twee weken zoet zijn. Neem contact met ons op en wij regelen het voor je! 

Kinderfeestjes
0 +
Scholen
0 +
Kinderopvang organisaties
0 +
Blije kids
0 +

Ninja box training pakket

Met het ninja training pakket voor thuis, kunnen kinderen binnen veertien dagen – of eerder, als ze graag meer opdrachten per dag doen – een echte ninja worden.

Door middel van de instructies uit het pakket, videoboodschappen en brieven worden ze aangestuurd door de ninja baas. De training begint met een instructievideo waarin de ninja leerling(en) toegesproken worden. Ze krijgen op een speelse wijze met diverse uitdagende opdrachten de waarde van gezonde voeding en voldoende beweging mee. Na elke opdracht die ze hebben afgerond mogen ze stickers plakken, zo worden ze direct beloond voor hun harde werk.

Als alle opdrachten succesvol zijn afgerond krijgen de ninja’s in spe een medaille én een echte ninjaband, deze liggen al klaar in het pakket.

Een gezonde leefstijl voor kinderen

Met onze ninja training willen we kinderen bewust maken van het belang van een gezonde leefstijl. Door op jonge leeftijd al te leren over gezonde voeding en voldoende beweging, leggen ze een sterke basis voor de rest van hun leven. Ons training pakket, die slechts €24,95 kost, is niet alleen leuk en uitdagend, maar ook educatief! Bij Bootcamp4Kids geloven we in de kracht van beweging, avontuur en educatie.

Onze opties

Dit pakket om een echte ninja te worden, is voor één kind. Wanneer er meer kinderen binnen één gezin de training willen volgen als ninja en de ninjaband willen halen, kun je kiezen voor de volgende opties:

Een tweede en derde set zijn dan slechts € 10,-. Ieder kind ontvangt een eigen kalender, stickers, band, medaille en invulopdrachten.

Heb je advies nodig, heb je een vraag of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Bootcamp4kids staan we klaar om je te helpen een feestje te organiseren dat iedereen zal onthouden!

Ninja training op locatie

Ninja training op locatie organiseren? Superleuk idee voor een kinderfeestje of workshop. We komen langs op de gewenste locatie met alle benodigdheden om een ninja training compleet te maken. Tijdens de training leer je alle ninja vaardigheden die je nodig hebt om de beste ninja ter wereld te worden! Sluipen, kruipen, rennen en jezelf verdedigen. Je leert het allemaal.