Sportieve activiteiten voor in de voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie staat voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om te plannen hoe je deze periode op een actieve en leuke manier kunt doorbrengen samen met je kids. Er zijn tal van sportieve activiteiten voor kinderen, om ze lekker bezig te houden en hen plezier te laten hebben terwijl ze actief blijven. In deze blog geven we je een aantal tips!

  • Wandeltocht voor het hele gezin: Duik met het hele gezin de natuur in! Laat kinderen zelf het tempo bepalen en geef ze de vrijheid om rond te kijken. Kies paden die geschikt zijn voor kinderen en neem snacks en water mee voor onderweg!Door samen de natuur in te gaan, help je hen niet alleen om gezond te blijven, maar ook om van de natuur te genieten.
  • Ninja-training box voor kinderen: In slechts twee weken kunnen kids transformeren in een echte ninja! Bootcamp4kids biedt een spannende en actieve ninja training aan voor kinderen van 4 tot 8 jaar oud. Ons thuispakket zit boordevol sportieve en gezonde uitdagingen. Met behulp van de instructies in het pakket, persoonlijke videoboodschappen en brieven worden de jonge ninja’s begeleid door de meester-ninja. De training begint met een inspirerende instructievideo, waarin de ninja-leerlingen persoonlijk worden aangesproken. Op een speelse manier worden ze uitgedaagd met diverse opdrachten die hen de waarde van gezonde voeding en voldoende beweging bijbrengen. Na het succesvol voltooien van elke opdracht, verdienen ze stickers als beloning voor hun inzet en harde werk. Laat het ons weten, en wij regelen alles voor jou!
  • Op fietsavontuur: Verken de omgeving op twee wielen! Fietsen is een goede manier om lekker actief te zijn en nieuwe plekken te ontdekken. Of je nu door schilderachtige landschappen, langs rivieren, of door de bossen wilt rijden, er zijn eindeloze mogelijkheden voor gezinsvriendelijke fietsroutes. Stap op de fiets en ga samen met je gezin op avontuur!
  • Geheim agent box voor thuis: Met onze geheim agent thuisbox verandert elke gelegenheid in een opwindende missie vol geheimen en avonturen. Of je nu een onvergetelijk kinderfeestje wilt organiseren of een leuke dag tijdens de voorjaarsvakantie, met onze box is alles mogelijk. Tover je huis of tuin om in een wereld vol geheime missies en spannende avonturen. In de box zitten een aantal enveloppen met allerlei leuke opdrachten, zoals speurwerk, het oplossen van puzzels en het kraken van codes. Kinderen kunnen zelfs meedoen aan geheime missies door de QR-code te scannen en de video op een scherm te tonen. Het is een spannende reis vol uitdagingen waarbij de kinderen hun creativiteit en probleemoplossende vaardigheden kunnen inzetten. Als beloning voor hun inspanningen en behaalde missies ontvangen de kinderen stickers voor hun speciale geheim agentenpas. Het hoogtepunt? Een echte agentenmedaille als bewijs van hun prestaties en moed aan het einde van het feest.
  • Hutten bouwen: Een hut bouwen is niet alleen een leuke bezigheid voor kinderen, maar het is ook een geweldige manier om hun creativiteit te prikkelen en hen actief bezig te houden. Het stimuleert kinderen om te creëren, te verkennen en te spelen, terwijl ze tegelijkertijd leren samenwerken en respect hebben voor de natuur. Dus, waar wacht je nog op!?

Heb je behoefte aan advies, heb je vragen of wil je graag een leuke box voor thuis ontvangen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen bij het plannen van een kinderfeestje dat nog lang in de herinneringen van de kinderen zal blijven voortleven. Samen creëren we een feestelijke dag vol plezier en avontuur!

Kinderfeestjes
0 +
Scholen
0 +
Kinderopvang organisaties
0 +
Blije kids
0 +