Kinderfeestje voor meisjes

Een kinderfeestje voor meisjes bij Bootcamp4kids is niet zomaar een feestje; het is een actief avontuur dat we op maat maken voor de jarige en haar vriendjes en vriendinnetjes. De activiteiten tijdens het kinderfeestje bevorderen teamwork, communicatie en zelfvertrouwen. Het verjaardagsfeestje is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam. Neem contact met ons op en wij komen naar jou toe om het leukste kinderfeestje óóit te organiseren!

Kinderfeestjes
0 +
Scholen
0 +
Kinderopvang organisaties
0 +
Blije kids
0 +

Leuke kinderfeestjes voor meiden met een thema

We bieden diverse thema’s aan om een kinderfeestje voor meisjes helemaal compleet te maken. Van stoere thema’s tot echte meiden thema’s:

Laat je kinderen hun innerlijke ninja ontdekken terwijl ze ninja-vaardigheden leren zoals lenigheid, balans en concentratie. Ze zullen aan de slag met spannende uitdagingen en missies.

Als echte bootcampers leren de kinderen alles over teamwork, doorzettingsvermogen en discipline. Ze zullen obstakels overwinnen en hun fysieke kracht verbeteren.

Laat de kinderen de rol van geheim agent aannemen en op spannende missies gaan. Ze moeten codes kraken, aanwijzingen volgen en mysteries oplossen door middel van actieve oefeningen.

Laat je kinderen zich aansluiten bij het leger en leren over samenwerking en strategie. Ze zullen legeroefeningen en missies uitvoeren zoals echte soldaten.

Tijdens een jungle-expeditie leren de kinderen hoe je moet overleven in de jungle door middel van leuke oefeningen. Ze zijn lekker actief bezig!

Laat de kinderen zich ontpoppen tot hun eigen superheld. Ze kunnen hun superkrachten laten zien en de wereld redden.

Voor de warmere dagen bieden we een verfrissend thema met watergevechten en leuke waterspellen. Laat de kinderen afkoelen en plezier hebben!
Zelfs het supermodel heeft een stoere twist! Tijdens een supermodel kinderfeestje worden de kinderen getraind tot fitte modellen, door middel van actieve oefeningen – klaargestoomd voor de catwalk!

Locatieonafhankelijk

Bij Bootcamp4kids staan we voor maximale flexibiliteit als het gaat om de locatie van het kinderfeestje. Wij begrijpen dat iedereen unieke wensen heeft en daarom bieden we verschillende mogelijkheden, ongeacht of je in Brabant, Amsterdam, of ergens anders in Nederland woont. Onze trainingen kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur en natuurlijk het weer. Laat ons weten wat jouw ideale locatie is en wij zorgen ervoor dat we er zijn met alle benodigdheden!

Ervaren trainers

Onze deskundige en ervaren trainers zorgen voor een veilige en plezierige omgeving tijdens het kinderfeestje. Ze zijn gediplomeerd, enthousiast en goed getraind! Alle kinderen zijn bij Bootcamp4kids in veilige handen!

Heb je advies nodig, heb je een vraag of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Bootcamp4kids staan we klaar om je te helpen een feestje te organiseren dat iedereen zal onthouden!

Geen beschikbaarheid Amsterdam/Amstelveen

Helaas hebben wij een bijna geen beschikbaarheid meer in de regio Amsterdam/Amstelveen.

Wel kunnen wij nog een aantal feestjes verzorgen in het Amsterdamse bos, ben je daar naar op zoek bel dan: 06-29433140