Geheim agent pakket BSO

Geheim agent pakket BSO

Ben je op zoek naar een manier om kinderen op de BSO actief bezig te houden en hun fantasie te prikkelen? Ontdek het geheim agent pakket BSO van Bootcamp4kids! Deze spannende themakist biedt een unieke en avontuurlijke ervaring, perfect om kinderen te stimuleren en te inspireren. Lees verder om te ontdekken hoe dit pakket een waardevolle toevoeging kan zijn aan jouw BSO-programma.

Wat is het geheim agent pakket BSO?

Het geheim agent pakket BSO is dé ultieme ervaring voor kinderen die dromen van een carrière als geheim agent. Deze themakist zit boordevol avontuurlijke opdrachten en trainingen, speciaal om kinderen op te leiden tot echte spionnen.

De eerste stap naar het worden van een echte geheime agent is door leren te sluipen. Kinderen worden uitgedaagd om hun beste sluipbewegingen te tonen. Agent 707 neemt de kinderen de gehele box mee met sportieve beweegvideo’s en leert ze echte agenten-skills.  Daarnaast zijn echte geheime agenten meesters in het ontcijferen van geheimschrift. In deze missie worden de kinderen uitgedaagd met puzzels en raadsels die alleen opgelost kunnen worden door slim gebruik te maken van hun vaardigheden.

Dit pakket biedt niet alleen een spannend en uitdagend avontuur voor kinderen, maar het is ook een goede manier om een studiedag of vrije dag op te vullen met educatieve en sportieve activiteiten voor de BSO.

Wat zit er in de kist?

In onze mysterieuze kist vind je 7 enveloppen, elk met een uniek onderdeel van de missie. Deze opdrachten zijn niet alleen sportief en creatief, maar ook educatief en fantasierijk. Na het voltooien van elke missie verdienen de kinderen een sticker of stempel op hun agentenbadge. En wanneer alle opdrachten zijn afgerond, ontvangen ze een heuse agentenmedaille en een pas met een geheim wachtwoord – het bewijs van hun prestaties! Zorg ervoor dat alle kids verkleed naar de BSO komen, zodat ze helemaal opgaan in hun rol als geheime agenten.

Voor wie is het pakket geschikt?

Onze themakisten zijn speciaal samengesteld om medewerkers van de BSO te ontlasten en kinderen een onvergetelijke ervaring te bieden. Het geheim agent pakket BSO is geschikt voor maximaal 20 kinderen, waardoor het perfect is voor groepen op de BSO die op zoek zijn naar een leuke en leerzame activiteit.

Prijs en verzending

Het pakket is verkrijgbaar voor slechts €108,90, inclusief BTW en verzendkosten. Een betaalbare en gemakkelijke manier om een dag vol spanning en plezier te organiseren.

Klaar om de wereld van geheim agenten te verkennen? Bestel nu het geheim agent pakket BSO en geef de kinderen een avontuur om nooit te vergeten! Heb je advies nodig, heb je een vraag of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor je klaar!

Kinderfeestjes
0 +
Scholen
0 +
Kinderopvang organisaties
0 +
Blije kids
0 +