BSO buitenactiviteiten: ontdek onze 2 BSO-themakisten!

Bij Bootcamp4Kids staat plezier, beweging en persoonlijke ontwikkeling centraal. We bieden het hele jaar door BSO buitenactiviteiten aan die de kinderen uitdagen en vermaken. Met onze activiteiten beleven de kinderen niet alleen een geweldige dag vol beweging, maar werken ze ook aan hun persoonlijke groei. In deze blog delen we 2 superleuke ideeën voor buitenactiviteiten die perfect zijn voor jouw BSO!

BSO-themakisten

Wil je de kinderen op jouw BSO een bijzondere dag bezorgen? Ontdek onze themakisten, speciaal ontworpen om kinderen op een speelse en educatieve manier te vermaken. We bieden twee superleuke themakisten aan, boordevol activiteiten en materialen die zorgen voor een onvergetelijke ervaring:

  1. Transformeer tot geheim agent

Stel je voor: een dag vol spannende missies en geheime avonturen! Met onze geheim agent themakist kunnen kinderen zich helemaal inleven als echte geheim agenten. Ze leren hoe ze moeten sluipen, vingerafdrukken zoeken en geheimschrift ontcijferen. De kist bevat zeven unieke opdrachten die zowel sportief als educatief zijn. Na elke opdracht krijgen de kinderen een sticker of stempel op hun agentenbadge. Aan het eind van de dag worden ze beloond met een agentenmedaille en een pas met een geheim wachtwoord. Deze activiteit is perfect voor een studiedag of een speciale dag vol leerzame en sportieve activiteiten bij de BSO!

  1. Beleef een ninja avontuur

Droom jij ervan om een echte ninja te zijn? Met onze ninja themakist krijgen kinderen van 4 tot 7 jaar de kans om voor een dag in de huid van een ninja te kruipen. De kist bevat zes uitdagende opdrachten die beweging, voeding, creativiteit en speurwerk combineren. Voor elke voltooide opdracht verdienen de kinderen een sticker en bij het afronden van alle onderdelen ontvangen ze een medaille. Deze activiteit is ideaal voor een studiedag of de laatste schooldag voor de vakantie en zorgt voor een dag vol avontuur en plezier.

Ontdek onze mogelijkheden

Onze BSO buitenactiviteiten geven kinderen de kans om: 

  • Hun energie op een positieve manier kwijt te raken: Door intensieve en leuke fysieke activiteiten kunnen kinderen hun overtollige energie op een gezonde manier gebruiken.
  • Nieuwe vaardigheden te leren en bestaande vaardigheden te verbeteren: Of het nu gaat om fysieke vaardigheden zoals rennen en springen, of mentale vaardigheden zoals probleemoplossend denken en creativiteit.
  • Nieuwe vriendschappen te sluiten en hun sociale vaardigheden te ontwikkelen: Door samen te werken aan opdrachten en missies leren kinderen hoe ze effectief kunnen communiceren en samenwerken.
  • Te bouwen aan hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn: Door uitdagingen te overwinnen en succes te ervaren, krijgen kinderen meer vertrouwen in hun eigen kunnen.
  • Hun creativiteit en verbeelding te gebruiken: Door zich in te leven in de rol van een geheim agent of ninja, kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en op een speelse manier leren.

Wil je meer weten over onze BSO buitenactiviteiten of direct een themakist of workshop boeken? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor je klaar!

Kinderfeestjes
0 +
Scholen
0 +
Kinderopvang organisaties
0 +
Blije kids
0 +