4x Budget-proof activiteiten voor kinderen

Het kan een uitdaging zijn om altijd nieuwe en leuke activiteiten voor kinderen te bedenken, vooral als je het budget-proof wilt houden. Bij Bootcamp4kids begrijpen we dit maar al te goed en daarom bieden we diverse pakketten en ideeën aan die betaalbaar, educatief en leuk zijn voor thuis!

Activiteiten voor kinderen die je thuis kunt doen

 1. Ninja Training Box

Een van onze populairste pakketten is de Ninja Training Box. Dit pakket is speciaal ontworpen om kinderen thuis actief en bezig te houden. Met de Ninja Training Box kunnen kinderen zich uitleven met allerlei oefeningen en uitdagingen die hen zowel fysiek als mentaal stimuleren. De set bevat verschillende materialen en opdrachten die kinderen helpen hun coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Voordelen:

 • Bevordert fysieke fitheid
 • Verbetert coördinatie en balans
 • Zorgt voor urenlang speelplezier

Het is leuk voor je kleintje en handig voor jou, want zo heb jij even je handen vrij! Met de Ninja Training Box haal je een complete ervaring in huis waarmee kinderen zich als echte ninja’s kunnen voelen. Bekijk de volledige inhoud en bestel eenvoudig Ninja Training Box.

 1. Organiseer een boekenclub

Naast actieve activiteiten voor kinderen, biedt Bootcamp4kids ook twee inspirerende boeken aan die perfect zijn voor een gezellige boekenclub thuis. Organiseer een voorlees- of leesochtend en duik samen met de kinderen in de avonturen van Stu. Onze boeken, ‘De Missie van Stu’ en ‘Stu is een Power Ninja’, zijn ideaal om kinderen te inspireren en hun liefde voor lezen te bevorderen.

Voordelen:

 • Stimuleert taalontwikkeling en liefde voor lezen
 • Creëert een gezellige sfeer

Bestel onze boeken De Missie van Stu en Stu is een Power Ninja.

3. Bootcamp in de tuin

Een andere geweldige manier om kinderen actief bezig te houden, is door een bootcamp in de tuin te organiseren. Gebruik eenvoudige materialen zoals springtouwen, pionnen en ballen om een uitdagend parcours uit te zetten. Kinderen kunnen verschillende oefeningen doen zoals springen, rennen en balanceren. Dit zorgt niet alleen voor veel plezier, maar is ook goed voor hun gezondheid.

Inspiratie voor oefeningen:

 • Jumping jacks
 • Stretchen
 • Parcours met hindernissen zoals pionnen en hoepels
 • Spelletjes zoals zaklopen en touwtrekken

Niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor de ouders. Doe zelf ook lekker mee!

 1. Creatieve kookworkshop

Laat kinderen hun culinaire talenten ontdekken met een creatieve kookworkshop. Leer ze hoe ze eenvoudige en gezonde snacks kunnen maken. Dit is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om kinderen bewust te maken van gezonde voeding.

Voorbeelden van snacks:

 • Fruitspiesjes
 • Gezonde smoothies
 • Groente wraps

Een kookworkshop stimuleert de creativiteit van kinderen en is een heerlijke manier om samen tijd door te brengen.

We hopen dat we je met deze activiteiten voor kinderen inspiratie hebben gegeven. Met onze pakketten en tips kun je eenvoudig leuke en leerzame momenten thuis creëren zonder dat het veel hoeft te kosten! Heb je advies nodig, heb je een vraag of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor je klaar!

Kinderfeestjes
0 +
Scholen
0 +
Kinderopvang organisaties
0 +
Blije kids
0 +