WE HELPEN JE OP WEG

Breid je bedrijf uit met Bootcamp4kids!
Trek nieuwe klanten aan door Bootcamp4kids kinderfeestjes en trainingen aan te bieden.
Met een Bootcamp4kids licentie geef je kinderen een ware superheldenervaring, krijg je meer klanten en meer omzet.
Je passie, vaardigheden en training breng je over om kinderen te inspireren en te motiveren.
Je helpt ze om een gezonde leefstijl te krijgen.

DE VOORDELEN

Waarom een Bootcamp4kids licentie?

kant & klaar concept:

Je krijgt een kant en klaar concept waarmee je zo aan de slag kunt! Je kunt erop vertrouwen dat je een veilige, effectieve en toffe training geeft die kinderen geweldig zullen vinden met keuze uit 9 verschillende thema’s.

Toffe gadgets:

Je ontvangt alle materialen en de tofste gadgets zoals de Wanderwatch om de training zo realistisch mogelijk te maken.

Maatschappelijk doel:

45% van de kinderen tussen de 4 en 12 jaar beweegt te weinig en daarin maak jij het verschil!

Groei en vind je SUPERPOWER:

Door regelmatige bijscholing en ondersteuning in marketing vergroot je je netwerk. Het maakt niet uit hoe goed je bent of hoe lang je al lesgeeft, als Bootcamp4kids trainer kun je alleen maar beter worden.

The sky is the limit

Door de komst van de computer zal er in de toekomst nog veel meer behoefte komen aan programma’s die kinderen in beweging brengen.De programma’s van Bootcamp4kids zijn bekend in Nederland en hebben al meer dan 50.000 kinderen in beweging gebracht. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Klaar voor Bootcamp4kids Licentie?

Vul de test in en ik neem z.s.m. contact op!

VRAAG JE JEZELF AF OF JE VEEL ERVARING NODIG HEBT IN HET LESGEVEN AAN KINDEREN?

Er is echt geen pedagogische studie voor nodig om Bootcamp4kids trainingen te kunnen geven. Het is wel belangrijk dat je kinderen leuk vindt om mee te werken en ze kunt begrijpen. Door het horloge, wat je krijgt, met opdrachten van ‘de baas’ wordt de training heel realistisch en geloven de kinderen je verhaal helemaal.

VRAAG JE JE AF OF JE DE INVESTERING ERUIT HAALT?

Er is maar een ding dat je zeker weet en dat is dat als je blijft ondernemen zoals je nu doet, je ongeveer op hetzelfde level blijft hangen. Natuurlijk is het een investering maar met 3 uur werk per maand heb jij de maandelijkse kosten er al uit. Daarnaast zijn de trainingen een prachtige tool om meer klanten aan te trekken voor de andere diensten die je aanbiedt.

VRAAG JE JE AF OF ER WEL GENOEG INTERESSE VOOR BOOTCAMP4KIDS is?

De Bootcamp4kids trainingen kun je geven aan scholen, in sportclubs, op BSO’s, voor kinderfeestjes, als lessenserie, in samenwerking met gemeentes, voor sportteams, op straatfeesten, bij kinderkampen, als teamuitjes, als vakantieactiviteit en in samenwerking met (sport) winkels. Wij helpen deze organisaties om jou te kunnen vinden.

WEET JE NIET OF DIT HET JUISTE MOMENT VOOR JE IS?

Dat veel kinderen onvoldoende bewegen, weinig groente eten en veel computeren is geen geheim. De kranten staan er bol van. Veel gemeenten en grote bedrijven zoals Apple zoeken zelf mogelijkheden om kinderen gezonder te maken. Het is dus precies de juiste tijd om nu in te stappen.

WEET JE NIET HOE JE DE MARKETING VAN DE DIENSTEN AAN ZOU MOETEN PAKKEN?

Ik snap dat het kan zijn dat je nog niet veel ervaring hebt met het aantrekken van klanten. Gelukkig heeft Bootcamp4kids al een mooie naam opgebouwd in de afgelopen 5 jaar. Daarnaast heb je minimaal 3 intervisiedagen per jaar waarbij we je van alles gaan leren over marketing. Ook spelen we in op de hypes bij kinderen waardoor de trainingen altijd super gewild zullen blijven.

DENK JE TIJDENS HET LEZEN: YES! DIT IS VOOR MIJ!

Vul dan gauw de test in en je hoort van ons of je geselecteerd bent voor het gesprek over jouw deelname.