BOOTCAMP4KIDS trainer TEST

Ontdek in 2 minuten of jij, als sportprofessional, geschikt bent voor een Bootcamp4kids licentie!

Bel ons gerust voor meer informatie op 06 29433140 of stuur een email naar info@bootcamp4kids.com

Doe de Test!

Naam
Website
E-mail
Telefoonnummer
1) Ik ben werkzaam?
2)Hoe werk je het liefst?
3) De marketing voor mijn werkzaamheden...
4) Stel je hebt 10 uur over..Waar zou je je tijd aan besteden?
5) Hoe neem je een beslissing?
6) Dit zou ik graag willen...
7) Ben je bereid te investeren in tijd, geld en energie?
8) Zo ja, hoeveel geld ben je bereid te investeren?
9) Hoeveel tijd zou je per week kunnen besteden aan Bootcamp4kids?
10) Hoe zie je je inkomstenstroom?
11) Wat verwacht je van de Bootcamp4kids licentie?

Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Als je met deze test checkt of je geschikt bent voor de licentie krijg je ook af en toe gratis tips & inspiratie om je business een upgrade te geven. Voor meer informatie bekijk de Privacy Verklaring.

Algemene voorwaarden
Cookiebeleid

Recensies

Hoe is je ervaring als licentiehouder bij Bootcamp4kids?

Zeer positief! Ik ben er in alle maanden alleen maar op vooruit gegaan. Alleen sommige opdrachten worden wel eens later betaald en dat vind ik wel lastiger. Een leerpunt voormij hierin is dat ik een “reservepotje” moet opbouwen. Verder heb ik alleen maar fijne erveringen als licentiehouder.
Claudia den Tuinder

 

Voordat ik licentiehouder werd twijfelde ik erg over de maandelijkse kosten en wist ik niet zeker hoeveel opdrachten er vanuit Bootcamp4kids zouden komen.
Omdat ik het zo’n tof concept vind heb ik toch een licentie afgenomen. Nu ben ik heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Er is genoeg werk voor iedereen. Omdat ik voor Bootcamp4kids ook potentiële klanten benader om landelijk opdrachten voor iedereen binnen te halen weet ik dat er veel meer werk is dan de licentiehouders aankunnen en moeten we regelmatig “nee” verkopen. Wanneer je op dit moment werkt als zzp-er bijvoorbeeld als sportprofessional maar ook als coach/voedingsdeskundige etc. is het heel leuk om dit erbij te doen. Elke keer weer zo veel blije kinderen, lekker in de buitenlucht en even helemaal op gaan in een verhaal geeft enorm veel energie. Iedereen is enthousiast over bootcamp4kids en we brengen heel veel kinderen in beweging, bootcamp4kids maakt een gezonde leefstijl cool voor kinderen en het is gaaf om daar aan bij te dragen.
Kim Binda

 

Mijn twijfels bestonden uit twee dingen, mezelf verkopen stukje marketing en wat als het niet lukt om voldoende opdrachten te krijgen.
Daar ik nog maar vanaf februari ben gestart kan ik zeggen dat ik het erg leuk vind. Je leert jezelf ook kennen, had nooit verwacht dat ik zomaar een soort elevatorpitch te houden. Sta maar net bij een BSO ingeschreven en heb daar al twee klussen van gekregen. Echt te gek!!!
Mariska van Hamburg