Maak kinderen fit door ze om te toveren tot ninja, piraat of geheim agent!

Ben jij ondernemer, werk je in de sportwereld en zijn kinderen voor jou een belangrijke doelgroep? Dan hoef ik jou natuurlijk niet te vertellen dat 45% van de kinderen in Nederland tussen de 4 en 12 jaar te weinig beweegt.

Onze kinderen zijn opgegroeid met computers en smartphones en zitten vaker binnen te gamen dan dat ze lekker buiten aan het spelen zijn. Met een hoop overgewicht en rugpijn tot gevolg.
Hoe zou het voor je zijn als jij deze kinderen de lol kunt laten inzien van lekker sporten? Zodat ze buiten gaan spelen na schooltijd en begrijpen dat gezond eten en drinken heel belangrijk is om een echte superheld te worden?
Je zorgt er niet alleen voor dat de kids fysiek gezien een gezonde leefstijl gaan omarmen, ze krijgen ook nog eens meer zelfvertrouwen, ze leren zichzelf te accepteren en ze leren doelen stellen voor zichzelf. Allemaal belangrijke zaken die later in hun leven nog steeds van pas komen.
Dit is jouw kans om meer kinderen te gaan helpen om zich zowel op fysiek als mentaal vlak beter te gaan voelen!
‘Ben je een echte sportfanaat en kindervriend? En heb jij het in je om een heleboel ninja’s, supermodellen en piraten tussen de 5 en 12 jaar op te leiden?’
Wanneer je een licentie afneemt, mag jij dit unieke en kant-en-klare concept waar een heleboel ouders,scholen en bso s nu echt op zitten te wachten, gaan inzetten in je bedrijf.

What’s in it for you?

  • Je gebruikt een bewezen en kant-en-klaar concept ter uitbreiding van je bedrijf en klantenbestand dat je direct kunt gaan uitvoeren.
  • Je maakt gebruik van alle promotie-materialen en juridische voorwaarden die je kunt overnemen op je eigen website en met je eigen logo.
  • Je krijgt via Bootcamp4kids opdrachten, naast de opdrachten die jezelf binnenhaalt.
  • Je krijgt gave gadgets met het oefenmateriaal (zoals een Wanderwatch, Body Sox en parachutes), om de bootcamps zo uniek en realistisch mogelijk te laten lijken.
  • Je maakt deel uit van een team van andere ondernemers waarin we elkaar helpen en ondersteunen.
  • Je hebt veel afwisseling in de soorten bootcamps. Workshops, kinderfeestjes, lessenseries en wekelijkse trainingen in verschillende thema’s.

Sterk, snel en slim

Laat kinderen ervaren dat ze sterk, snel en slim zijn. Kinderen vinden het fantastisch om zich een held of heldin te voelen….om te horen dat ze het super goed doen en om anderen te helpen.

Hypes onder kids

Veel kinderen zijn gevoelig voor hypes. Hier spelen wij mooi op in. Voor de echte ninjago fans hebben we een ninja bootcamp en voor de Topmodel fans het supermodel thema.

laaiend enthousiast

 Ouders, bso s, scholen en bedrijven zijn altijd op zoek naar toffe initiatieven zoals Bootcamp4kids om hun kinderen blij, fit, sterk en happy te maken.

 

 

Dit kant-en-klare concept kun jij gaan uitvoeren in je sportschool of praktijk

Ja! Ik wil een gezonde leefstijl

cool maken voor kids

Om te kunnen bepalen of jij geschikt bent als licentiehouder voor Bootcamp4kids met Stu en Lou als ‘brand’, kun eerst een korte test te maken. Op basis van de uitslag van de test, wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opnomen.