Maak kinderen fit door ze om te toveren tot ninja, superheld of geheim agent!

WE HELPEN JE OP WEG

Breid je bedrijf uit met Bootcamp4kids!
Met een Bootcamp4kids licentie geef je kinderen een ware superheldenervaring, krijg je meer klanten en meer omzet.
Je passie, vaardigheden en training breng je over om kinderen te inspireren en te motiveren.
Je helpt ze om een gezonde leefstijl te krijgen.

DE VOORDELEN

Waarom een Bootcamp4kids licentie?

kant & klaar concept:

Je krijgt de inhoud van 10 thema bootcamps waarmee je onvergetelijke workshops, kinderfeestjes en lessenseries kunt geven. Je kunt erop vertrouwen dat je een veilige, effectieve en toffe training geeft die kinderen geweldig zullen vinden.
Je maakt gebruik van een complete huisstijl zoals visitekaartjes, flyers, posters, social media posts, cadeaubonnen en nog veel meer waarop jij ook je eigen logo en contact gegevens kunt zetten.
Je krijgt mooie (gratis)weggevers die je cadeau kunt doen aan je klanten en toffe feestpakketten die je kunt verkopen bij de feestjes.
Je kunt alle juridische documenten zoals de algemene voorwaarden en privacy verklaring zo overnemen zodat je dit zelf niet meer bij een jurist hoeft te regelen.
Je neemt alle website teksten en banners over op je eigen website voor een mooie professionele uitstraling.
Je wordt toegevoegd aan onze drive met mooi beeldmateriaal en promo-filmpjes om je nieuwe aanbod goed te promoten.

Maatschappelijk doel:

Je ondersteunt een steeds groter wordend maatschappelijk probleem, 45% van de kinderen tussen de 4 en 12 jaar beweegt te weinig en daarin maak jij het verschil!
Het gemiddeld aantal speeluren van een kind is de afgelopen 30 jaar drastisch gedaald van 15.000 naar 1700 in 2015. Dat is geen goed nieuws, want het overgewicht neemt toe en de motorische vaardigheden nemen af.

Groei en vind je SUPERPOWER:

Door regelmatige bijscholing, ondersteuning in marketing en de mogelijkheid om je sales uit te besteden vergroot je je netwerk.
Heb je je hart op de juiste plek en je vindt kinderen FAN-TAS-TISCH, als Bootcamp4kids trainer kun je alleen maar beter worden.

Je komt in een warm en fijn team van andere Bootcamp4kids trainers terecht waarmee je kunt sparren, en waar je op terug kunt vallen bij uitval.
Je krijgt een persoonlijke opleiding waarin we je helpen nog beter te worden.

The sky is the limit

Door de komst van de computer zal er in de toekomst nog veel meer behoefte komen aan programma’s die kinderen in beweging brengen.De programma’s van Bootcamp4kids zijn bekend in Nederland en hebben al meer dan 50.000 kinderen in beweging gebracht. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Klaar voor Bootcamp4kids Licentie?

Vul de test in en ik neem z.s.m. contact op!

VRAAG JE JEZELF AF OF JE VEEL ERVARING NODIG HEBT IN HET LESGEVEN AAN KINDEREN?

Er is echt geen pedagogische studie voor nodig om Bootcamp4kids trainingen te kunnen geven. Het is wel belangrijk dat je kinderen leuk vindt om mee te werken en ze kunt begrijpen. Door het horloge, wat je krijgt, met opdrachten van ‘de baas’ wordt de training heel realistisch en geloven de kinderen je verhaal helemaal.

VRAAG JE JE AF OF JE DE INVESTERING ERUIT HAALT?

Er is maar een ding dat je zeker weet en dat is dat als je blijft ondernemen zoals je nu doet, je ongeveer op hetzelfde level blijft hangen. Natuurlijk is het een investering maar met 3 uur werk per maand heb jij de maandelijkse kosten er al uit. Daarnaast zijn de trainingen een prachtige tool om meer klanten aan te trekken voor de andere diensten die je aanbiedt.

VRAAG JE JE AF OF ER WEL GENOEG INTERESSE VOOR BOOTCAMP4KIDS is?

De Bootcamp4kids trainingen kun je geven aan scholen, in sportclubs, op BSO’s, voor kinderfeestjes, als lessenserie, in samenwerking met gemeentes, voor sportteams, op straatfeesten, bij kinderkampen, als teamuitjes, als vakantieactiviteit en in samenwerking met (sport) winkels. Wij helpen deze organisaties om jou te kunnen vinden.

WEET JE NIET OF DIT HET JUISTE MOMENT VOOR JE IS?

Dat veel kinderen onvoldoende bewegen, weinig groente eten en veel computeren is geen geheim. De kranten staan er bol van. Veel gemeenten en grote bedrijven zoals Apple zoeken zelf mogelijkheden om kinderen gezonder te maken. Het is dus precies de juiste tijd om nu   in te stappen.

WEET JE NIET HOE JE DE MARKETING VAN DE DIENSTEN AAN ZOU MOETEN PAKKEN?

Ik snap dat het kan zijn dat je nog niet veel ervaring hebt met het aantrekken van klanten. Gelukkig heeft Bootcamp4kids al een mooie naam opgebouwd in de afgelopen 5 jaar en nemen daarmee een groot gedeelte van de marketing en sales uit handen. Ook spelen we in op de hypes bij kinderen waardoor de trainingen altijd super gewild zullen blijven.

Recensies

Mijn twijfels bestonden uit twee dingen, mezelf verkopen stukje marketing en wat als het niet lukt om voldoende opdrachten te krijgen.
Daar ik nog maar vanaf februari ben gestart kan ik zeggen dat ik het erg leuk vind. Je leert jezelf ook kennen, had nooit verwacht dat ik zomaar een soort elevatorpitch te houden. Sta maar net bij een BSO ingeschreven en heb daar al twee klussen van gekregen. Echt te gek!!!
Mariska van Hamburg