Maak kinderen fit door ze om te toveren tot ninja, piraat of geheim agent!

Ben jij ondernemer, werk je in de sportwereld en zou je graag met kinderen willen werken of je huidige aanbod uit willen breiden? Wij zijn op zoek naar trainers die een verschil willen maken in de huidige maatschappij en willen bijdragen aan een gezonde leefstijl voor kinderen.

Onze kinderen zijn opgegroeid met computers en smartphones. Ze zitten vaker binnen te gamen dan dat ze lekker buiten aan het spelen zijn. Met een hoop overgewicht en rugpijn tot gevolg.
Hoe zou het voor je zijn als jij deze kinderen de lol kunt laten inzien van lekker sporten? Zodat ze buiten gaan spelen na schooltijd en begrijpen dat gezond eten en drinken heel belangrijk is om een echte superheld te worden?
Je zorgt er niet alleen voor dat de kids fysiek gezien een gezonde leefstijl gaan omarmen, ze krijgen ook nog eens meer zelfvertrouwen, ze leren zichzelf te accepteren en ze leren doelen stellen voor zichzelf. Allemaal belangrijke zaken die later in hun leven nog steeds van pas komen.
Dit is jouw kans om meer kinderen te gaan helpen om zich zowel op fysiek als mentaal vlak beter te gaan voelen!
‘Ben je een echte sportfanaat en kindervriend? En heb jij het in je om een heleboel ninja’s, supermodellen en piraten tussen de 5 en 12 jaar op te leiden?’
Wanneer je een licentie afneemt, mag jij dit unieke en kant-en-klare concept waar een heleboel ouders,scholen, bso s, en gemeente nu echt op zitten te wachten, gaan inzetten in je bedrijf.

 

 verdienmodel

 

Sportprofessional ZZP
 • Workshop/lessenserie: Je klanten zijn scholen, bso’s, sportverenigingen en vakantieparken/ kampen uit je eigen netwerk of die van ons.
 • Kinderfeestjes: Aanbod via Bootcamp4kids en aanbod eigen netwerk/website/social media.
 • Lessenserie: Op je rooster aanbieden of in samenwerking met sportscholen/ vereningen, bso’s en scholen.
 • Mogelijkheid om onze sales-specialist in te schakelen die samen met jou mooie opdrachten binnenhaalt.
Sportschool/ onderneming 

 

 • Je kunt het op je huidige lesaanbod rooster plaatsen.
 • Je krijgt de inhoud en marketing materiaal voor sportieve kinderfeestjes die rechtstreeks bij jullie geboekt worden.
 • Je biedt in samenwerking met lokale scholen, bso’s en vereningen sportieve kinderactiviteiten aan.
 • Voor gemeentelijke aanvragen en of aanbestedingen.
 • Mogelijkheid om onze sales-specialist in te schakelen waarmee je samen een plan maakt om nieuwe klanten aan te trekken.

What’s in it for you?

 • Je gebruikt een bewezen en kant-en-klaar concept ter uitbreiding van je bedrijf en klantenbestand dat je direct kunt gaan uitvoeren.
 • Je maakt gebruik van alle promotie-materialen en juridische voorwaarden die je kunt overnemen op je eigen website en met je eigen logo.
 • Je krijgt via Bootcamp4kids opdrachten, naast de opdrachten die jezelf binnenhaalt.
 • Je investeert in gave gadgets met het oefenmateriaal (zoals een Wanderwatch, Body Sox en parachutes), om de bootcamps zo uniek en realistisch mogelijk te laten lijken.
 • Je maakt deel uit van een mastermind van andere ondernemers waarin we elkaar helpen en ondersteunen.

Sterk, snel en slim

Laat kinderen ervaren dat ze sterk, snel en slim zijn. Kinderen vinden het fantastisch om zich een held of heldin te voelen….om te horen dat ze het super goed doen en om anderen te helpen.

Hypes onder kids

Veel kinderen zijn gevoelig voor hypes. Hier spelen wij mooi op in. Voor de echte ninjago fans hebben we een ninja bootcamp en voor de Topmodel fans het supermodel thema.

laaiend enthousiast

Ouders, bso s, scholen en bedrijven zijn altijd op zoek naar toffe initiatieven zoals Bootcamp4kids om hun kinderen blij, fit, sterk en happy te maken.

 

 

Dit kant-en-klare concept kun jij gaan uitvoeren in je sportschool of praktijk

Ja! Ik wil een gezonde leefstijl

cool maken voor kids

Om te kunnen bepalen of jij geschikt bent als licentiehouder voor Bootcamp4kids met Stu en Lou als ‘brand’, kun eerst een korte test te maken. Op basis van de uitslag van de test, wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opnomen.

Recensies

“Het feest begon al met het ontvangen van de uitnodiging, volgens de ouders moest die keer op keer voorgelezen worden. Laurens was erg blij met mijn keuze voor zijn feestje. hij heeft het fijn gehad, hij geloofd echt dat hij nu een ninja is. Hij laat niets los over het geheime wachtwoord. Ik heb een blij kind. Dank je wel. Tot de volgende keer.”