Wij laten graag klanten aan het woord

Helemaal te gek

Voor herhaling vatbaar

Echt een aanrader

‘Beste Kim,
Even een bedankje voor de leuke bootcamp op onze BSO locatie “de Kwartel” in Bussum.
Het was allemaal prima voor elkaar en het thema “Geheim Agent” sprak de kinderen erg aan.
Ze vonden het allemaal geweldig en waren super blij met de medaille.
Vriendelijke groet Lilian en Hanane’

Lilian & Hanane

‘Het feestje was boven verwachting leuk!
De kinderen gingen volledig op in het verhaal en Mariska had oog voor ieder kind.
Wij konden als ouders ontspannen kijken naar de kinderen die veel plezier hadden tijdens het feestje.
Iedereen heeft genoten.’

Laura (Amsterdam)

‘Dag!
Ik wilde even zeggen dat Sergio echt een top feest heeft verzorgd!
Het programma maar met name de wijze hoe hij het deed was echt geweldig! Veel complimenten voor hem!
Ook jullie overall service is echt heel goed!
Vr groet, Francis’

Francis

‘Hoi Kim, ja het was in een woord fantastisch!
Kindjes hebben echt genoten en wij ook. Sergio deed het hartstikke leuk.
Zijn flexibiliteit (we hebben van te voren nog contact gehad over het weer) om het programma een beetje aan te passen omdat het zo hard regende, hebben we ook erg gewaardeerd.
We gaan jullie aanbevelen dus en hopen nog een keer een feestje bij jullie te boeken! Succes met alles en groetjes, Annemarie’

Annemarie

‘Bootcamp4kids heeft het verjaardagsfeest georganiseerd voor ons 4 jarig zoontje.
Dit was echt helemaal te gek!
Samen met het mooie weer, de prachtige locatie op Beachclub Raak en de GEWELDIGE bootcamp trainer Sergio werd het een feest om nooit meer te vergeten!
Wij wilden wat anders dan een speurtocht of indoorspeeltuin en kwamen bij hun uit. Ouders kunnen trots aan de zijkant meekijken naar de activiteiten van hun kinderen en later zien hoe ze een medaille verdienen.
De jarige wordt extra in het zonnetje gezet.
Ik kan iedere ouder die een fantastisch verjaardagsfeest wil geven aan hun kind deze organisatie aanbevelen, jammer dat we weer een jaar moeten wachten om hun weer te boeken.
De begeleiding is perfect er is veel persoonlijke aandacht, dat zie je niet vaak meer.
Tot gauw Kim, Sergio en jullie team!
Groeten, Paul, Mariska en Huib.’

Paul, Mariska en Huib

‘Onze zoon die 5 werd, wou iets niet heel doorsnee: ninja worden! Dankzij Bootcamp4kids is dit gelukt. Hij vond het geweldig! De kinderen vonden de ninja-training allemaal super leuk. Het was stoer, uitdagend en de kinderen gingen helemaal mee in het verhaal. Trainer Sytze was enthousiast en positief en de oefeningen waren goed afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Wij raden Bootcamp4kids absoluut aan! Heel erg bedankt!’

Christine Streur

Met het hockeyteam MD1 van Berkel en Rodenrijs (HBR) een super bootcamp gehad! De 15 meisjes en coaches hebben een top middag gehad.
Enthousiaste begeleiding vanuit Bootcamp4Kids. Kan het andere teams zeker aanraden: sportief teamuitje.

Helen van der Lee-Kuiper

Zeer leuke bootcamp voor het feestje van onze zoon afgelopen weekend gehad met 17 jongens. Ze hebben allen genoten! Goede organisatie en betrokken en zeer goede trainster. Voor herhaling vatbaar!

Ouders van feestganger

Enthousiaste kinderen, maar zeker ook een heel enthousiaste docent! Iedereen bij 2piraten spreekt lovend over je en terecht. Je geeft de training op zo’n levendige, natuurlijke en goede manier! De kinderen geloven je, en vinden de workshop geweldig. Er zijn kinderen die willen ruilen van dag om mee te doen en kinderen die hun speelafspraak hebben afgezegd om mee te kunnen doen!

Claudia Schipper

Locatiecoordinator 2Piraten

Het feest begon al met het ontvangen van de uitnodiging, volgens de ouders moest die keer op keer voorgelezen worden. Laurens was erg blij met mijn keuze voor zijn feestje. hij heeft het fijn gehad, hij geloofd echt dat hij nu een ninja is. Hij laat niets los over het geheime wachtwoord. Ik heb een blij kind. Dank je wel. Tot de volgende keer.

Marian Kruydenhof-Schilder

Eergisteren met 7 jongens en 2 meisjes de geheim agent training gedaan bij B4K. Het was FANTÁSTISCH!!! Naast een superleuke, enthousiaste trainster, het briljant bedachte verhaal er omheen, gave opdrachten en lekker in de buitenlucht zijn, is het gewoon zó leuk om kinderen te zien genieten van bewegen! De kids zaten compleet in het verhaal en waren alle 9 even fanatiek in het uitvoeren van de oefeningen. Na afloop van het feestje kreeg ik op de vraag: Wat het leukste van de dag was? Van állemaal…….”de training”, “de boeven vangen”, “het sporten buiten” als antwoord. Ook de reacties van de ouders na afloop waren dolenthousiast. Een moeder schreef “Ik zou willen dat ik zelf nog 6 was en mee mocht doen!” En eerlijk gezegd voelde ik dat zelf precies hetzelfde. Ik had zó mee willen trainen! Ik weet zeker dat de kleintjes nog lang nagenieten van deze superdag. Voor wie nog twijfelt om een feestje te boeken bij Bootcamp4Kids……? Niet doen! Het is echt geweldig!!! Bedankt Annet, voor de TOPmiddag!

Femke Thieme

Na wat speurwerk op internet om een sportief feestje voor onze zoon die 7 jaar werd te organiseren, kwam ik bij Bootcamp4Kids uit. Wij kozen voor het thema ‘geheim agent’. En bij het voorbereiden hadden we al voorpret om de uitnodiging voor het partijtje ook een wat geheimzinnige uitstraling te geven. Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver! Waar wij zelf toch wel wat extra inspanning moesten doen om 15 kinderen via een speurtocht naar de locatie te begeleiden, nam de trainer dat bij aankomst gelijk moeiteloos over. Gewoonweg geweldig hoe zij in de rol van trainer van geheim agent kan kruipen en de kinderen direct gefocust zijn op de opdrachten en het verhaal. Ze zaten er helemaal in. Voor sommige kinderen was het best een beetje spannend, wat natuurlijk ook de bedoeling was. Want waren er nou echt boeven om te vangen in het park of was dit nou een training voor als er ooit boeven zijn ……? Dat was wel de grote vraag ;-). De bootcamp oefeningen waren voor alle kinderen heel goed te doen en je ziet gelijk dat ze ook echt graag allemaal mee willen doen. Opdrukken, burby, voor ‘dood’ liggen, spelen voor waakhond, rennen met een parachute (maar niet te hard anders vlieg je naar Spanje!) etc. etc. Want ja, wie wil nou geen geheim agent worden? Gelukkig allemaal en ze zijn ook allemaal geslaagd. En wij kijken ook terug op een super geslaagd feestje. Echt een aanrader!

Caroline Nieuwenburg

De jongens hebben het heerlijk gehad. Opmerking van een van de gasten: de feestjes van Bas en Sam zijn altijd zó leuk! Wat geweldig was dat ze nadat de trainer wegliep (heel verdacht helemaal langs de plas) zij gewoon doorgingen met verdachte personen bespieden. Ik vond het mooi om te zien hoe de trainer 14 jongens (van 10 jaar!) gelijk in het gareel had, geen probleem! Prima aanpak! Mijn twee jongens waren wel helemaal op ?

Tineke Meerman

Het feestje was meer dan geslaagd. Complimenten voor de trainer, die in het verhaal bleef en geen moment uit haar rol viel. De 1e zin zette meteen de toon voor de middag toen ze vertelde dat ze geheim agent was. De verbazing en verwondering op de gezichtjes was prachtig om te zien….
Knap hoe ze elf 8-jarige jongens/meisjes wist te boeien met het verhaal, de oefeningen, en training. Zelfs de regen was geen probleem, sterker nog, het maakte het feitelijk nog echter toen de training gewoon doorging. Na afloop stonden de monden niet stil en de meesten vragen zich nog af wanneer ze worden opgeroepen.
Een absolute aanrader voor kinderen die van bewegen houden! Dank

Milja Hoonakker

Het feestje was een groot succes! Aafke deed het heel leuk! De mannen waren enthousiast, sommigen te, waardoor de sportieve elementen af en toe nog moest worden uitgelegd ? Het blijft knap de aandacht van 12 eigenzinnige, drukke jongens van 8 bij je te houden. Het lukte Aafke wel! Leuk om sport en spel op deze manier te combineren! Zeker voor herhaling vatbaar!

Niels & Angela

Philip heeft genoten en via ouders positieve berichten terug gehoord, super!
Dank voor je enthousiaste inzet (als ouders hebben we nog nooit zo’n relaxed partijtje
gehad)!

Ouders van Philip

Ik wil je heel erg bedanken voor de inzet gisteren. Het was me een energieke bende…maar ik geloof dat ze het prima naar hun zin hebben gehad. De reacties waren erg leuk. Matias heeft genoten, en hoewel hij even een inzinking had van de spanning etc. is hij goed aan het nagenieten. Gisteravond na het eten viel hij spontaan in slaap op de bank…Veel succes met je activiteiten, en ik zal jouw workshop van harte aanbevelen bij anderen. Tiana

Ouders van Matias

Tijdens projectweek ‘Ga voor gezond’ kwam jij een bootcampclinic geven. 31 kinderen waren een uur lang actief bezig!
Je had het heel leuk aangepakt, touwtrekken, bomtrappen, rollen over de grond en schieten als militairen, de kinderen vonden het geweldig!
Ik kan het iedereen aanraden! Heel erg bedankt!

Miranda Ardts van der Goes

Bedankt voor de leuke middag. De kids hebben genoten! We zullen je zeker weer benaderen als we op zoek zijn naar een soortgelijke activiteit. Het was een groot succes.

Angela Jansen en Hannie Page

RC The Bassets

Dank je wel voor de ”geheim agenten training”. De kinderen vonden het geweldig. Ook ouders zeiden dat de kinderen zo enthousiast waren. Ik vond het leuk om te kijken hoe iedereen reageerde en meedeed. Dank je wel!

Carolien en Michiel

De kinderen hebben een heerlijke middag gehad. We konden zien dat ze ook zeer fysiek bezig waren, erg goed voor een groep van 7 jongens en 1 meisje. De kinderen vinden dat dan fantastisch.

..anoniem..

Super, echt aan te raden voor kinderen! De kinderen hebben het tijdens het legerfeestje heel erg naar hun zin gehad. Chris heeft echt genoten van zijn gave feestje! Leuke activiteit voor kinderfeestje met sportieve kinderen. Leuke spelelementen, die goed werden afgewisseld met de fitness/conditie elementen.

Ouders van Bregje

Mede namens Willem en alle andere geheim agenten (of mag ik ze nu commando’s noemen), wil ik je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de leuke invulling van het feestje gisteren in Meijendel. Ondanks het weer, hebben ze het enorm naar hun zin gehad. (en wij dus ook!)

Joyce ouder van Willem

Nog bedankt voor het superleuke feestje. Terug in de auto vertelden de jongens dat dit het leukste feestje ooit was :-)

Rosien en Richard

De jongens vonden het écht geweldig! Heel veel dank voor de leuke middag….
Ik geef mijn collega je nummer voor het feestje van haar zoon.

Annemiek

Fantastisch , echt super hebben ze thetgehad! Prachtige thuiskomst als ouders vroegen naar feestje. Ze zeiden: we hebben niets gedaan, hahaha! Alles geheim houden…Ik vond het zelf briljant! Echt heel gaaf gedaan en het hele stuk zit goed in elkaar! Mijn complimenten! Ik heb je direct al aanbevolen bij een aantal vriendinnen.

Astrid

Nog bedankt voor het superleuke ninja feestje. De kinderen praten nog over het feestje!! Zij oefenen nog bij de BSO en op het schoolplein!

Lorraine en Craig

Op 12/10/14 vierde mijn dochter haar zevende verjaardag met 8 vriendinnen met een Geheim Agenten Training. Wat hebben de meiden genoten! Annet en haar stagiaire Maudy zaten meteen helemaal in hun rol en de kinderen zaten er meteen helemaal in! Anderhalf uur lang hebben de kinderen allemaal leuke spelletjes en oefeningen gedaan en iedereen deed de hele tijd vol enthousiasme mee. De officiële diplomauitreiking met speciale attentie voor de jarige waren de kers op de taart. Ik kan Bootcamp4Kids van harte aanbevelen! Annet en Maudy zijn ontzettend leuke enthousiaste meiden die het beste in de kinderen naar boven halen. Mijn dochter verzuchte’s avonds dat ze wel elke week zo’n feestje zou willen! Annet en Maudy: heel veel dank!

Cécile Krikke

1 juli 2013 om 13.00 uur stond peloton Pius paraat om zich onder leiding van Annet naar het Agora veld te begeven.
Daar aangekomen werden eerst de krijgsstrepen opgesmeerd, waarna de militairen een stevige warming up deden. Er werd getraind in het uithoudingsvermogen, neervallen, omrollen en schieten en ook het inhouden van de lach is een belangrijk onderdeel om te oefenen. Daarna ging het echte werk beginnen waarbij snelheid, kracht en teamwork werd beoordeeld. Onze militairen hebben zichzelf bewezen en gaven geen moment op. Toppers!

Anneloes Schultz

Het was een geweldige bootcamp vanmiddag! Claudia deed het super leuk.
Ze verslapte geen seconde en ging helemaal op in het piraten verhaal?.
Heel veel dank, 11 kinderen (en wij!) hebben genoten!

Vanessa Dobbe

Graag wil ik je laten weten dat onze zoon Max het meest geweldige verjaardagsfeestje ever meegemaakt heeft.
De kids waren druk en het moment dat Hanke hier kwam, waren ze zo mak als lammetjes.
Ze geloofde ook echt dat Hanke geheim agent was en waren zeer gehoorzaam.
Het weer werkte mee en het was geweldig. Wat een uitvinding is dit concept.
Dank voor de goede organisatie en de professionele manier waarop jij en de trainers dit doen.
Nogmaals dank en waarschijnlijk tot volgend jaar.
Hartelijke groeten, Sabine Haverkamp, moeder van Max

Sabine Haverkamp