Voor de vakantie verschillende activiteiten organiseren

Bekijk onze arrangementen

Nieuwste technologie

Coolste bootcamp materialen

Gratis gave uitnodigingen

Wij organiseren tijdens de vakantie verschillende activiteiten door heel Nederland, bijvoorbeeld in Utrecht of Rotterdam. We vinden het belangrijk dat kinderen voldoende bewegen en dat ze hierin ook, samen en alleen, de grootste lol hebben. Door middel van onze activiteiten, bijvoorbeeld tijdens de vakantie, worden de kinderen op een ontspannen manier gemotiveerd.

Boek hier je bootcamp!

Laden...

Recensies

“Hele leuke organisatie. Ze weten de tijd goed te benutting met leuke en grappige opdrachtjes. Ze zijn goed ingespeeld op de kinderen.
Ik ben blij dat ik dit heb gedaan voor mijn kind. Ze hebben het er nog steeds over, ook zijn klasgenootjes.
Dank jullie wel voor deze leuke dag. Ga zo door en ik hoop dat jullie nog groter worden!”

Interesse in een feestpakket en medailles?

Maak de vakantie leuk met onze activiteiten

Tijdens het organiseren van verschillende activiteiten, bijvoorbeeld tijdens de vakantie, dan vinden wij het belangrijk dat de kinderen met een blij gezicht en met een grote glimlach weer thuiskomen. Wij organiseren naast activiteiten voor de vakantie, ook andere feestjes. Zo gaan wij bijvoorbeeld ook aan de slag met het organiseren van een bootcampfeestje. We organiseren kinderfeestjes voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar en wij komen bij jou langs op locatie, door heel Nederland. Je bent bij ons aan het juiste adres voor het organiseren van verschillende activiteiten, bijvoorbeeld voor de vakantie, of een ander kinderfeestje op maat. 

Informeer naar onze activiteiten

Ben jij voor jouw vakantie wel geïnteresseerd in onze activiteiten? Wacht dan niet langer en informeer vandaag nog bij ons naar de mogelijkheden. Heb je vragen over een van onze diensten, zoals het organiseren van een actief kinderfeestje? Hiervoor vragen wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen. Dit doe je door te bellen naar 06 29433140 of stuur een e-mail naar info@bootcamp4kids.com. Wij voorzien je graag van alle informatie en vertellen je meer over onze feestjes voor kinderen. Ontdek vandaag nog het volledige aanbod.