Stoer kinderfeestje

Bekijk onze arrangementen

Nieuwste technologie

Coolste bootcamp materialen

Gratis gave uitnodigingen

Wat dacht je van een stoer kinderfeestje met een spannend verhaal voor de jarige? Bootcamp4kids is de aangewezen partij om voor de kids een stoer kinderfeest te organiseren, in Brabant of elders in Nederland. Naast onze flexibiliteit qua locaties bieden we ook vele verschillende thema’s aan voor uw kinderfeestje, de ene nog meer spannend dan de ander. Kinderen van 5 tot 12 jaar vinden het heerlijk om zich lekker te kunnen uitleven op een stoer kinderfeestje, bijvoorbeeld als ninja’s of als piraten.

Boek hier je bootcamp!

Laden...

Interesse in een feestpakket en medailles?

Een stoer kinderfeestje, volledig voor jou georganiseerd

Bootcamp4kids verblijdt jouw jarige met een stoer kinderfeest, speciaal voor ze georganiseerd in Brabant. Zij gaan samen met hun vriendjes een actieve middag beleven rondom een spannend verhaal die het kinderfeest in een thema hult. Een kinderfeestje dat wij organiseren laat de kids helemaal opgaan in een stoer trainingsprogramma, voortgestuwd door hun verbeelding. Zij wanen zich piraten, superhelden of geheim agenten in training – je hebt er geen kind aan! Wij bieden je het volgende als wij voor jou een stoer kinderfeest in Brabant organiseren:

  • Trainer met VOG;
  • Feestje op locatie naar keuze;
  • Splinternieuwe storytelling-technologie;
  • Door de trainer meegenomen bootcampmaterialen;
  • Rust voor jou als ouder; alles wordt u handen genomen;
  • Een spannend kinderfeestje verankerd door een stoer verhaal en thema;
  • Keuze uit binnen- of buitenlocatie;
  • Activiteiten speciaal voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Kies voor een spannend kinderfeestje voor een stoer kind

Ongeacht welk stoer thema je kiest voor het kinderfeest van je kleine, wij organiseren het met plezier voor je, dan wel in Brabant of elders in Nederland! Als je een boeking wilt doen voor een themafeestje voor je kinderen, stuur dan een mailtje naar info@bootcamp4kids.com of bel/app/sms ons op 06 15128726.