Stoer kinderfeestje in Amsterdam

Bekijk onze arrangementen

Nieuwste technologie

Coolste bootcamp materialen

Gratis gave uitnodigingen

Wat dacht je van een stoer kinderfeestje met een spannend verhaal voor de jarige in Amsterdam? Bootcamp4kids is de aangewezen partij om voor jouw kind een stoer kinderfeest te organiseren in Brabant, Amsterdam of elders in Nederland. Naast onze flexibiliteit wat betreft locaties bieden we ook vele verschillende thema’s aan voor het kinderfeestje van jouw zoon of dochter, de een nog spannender dan de ander. Kinderen van 5 tot 12 jaar vinden het heerlijk om zich lekker te kunnen uitleven op een stoer kinderfeestje, bijvoorbeeld als ninja’s of als piraten in Brabant of Amsterdam.

Boek hier je bootcamp!

Laden...

Recensies

“Hele leuke organisatie. Ze weten de tijd goed te benutting met leuke en grappige opdrachtjes. Ze zijn goed ingespeeld op de kinderen.
Ik ben blij dat ik dit heb gedaan voor mijn kind. Ze hebben het er nog steeds over, ook zijn klasgenootjes.
Dank jullie wel voor deze leuke dag. Ga zo door en ik hoop dat jullie nog groter worden!”

Interesse in een feestpakket en medailles?

Een stoer kinderfeestje, volledig voor jou georganiseerd in Amsterdam of Brabant

Bootcamp4kids verblijdt jouw jarige met een stoer kinderfeest, speciaal voor hem of haar georganiseerd in Brabant, Amsterdam of op een locatie naar keuze. Zij gaan samen met hun vriendjes een actieve en sportieve middag beleven rondom een spannend verhaal die het kinderfeestje in een thema hult. Een kinderfeestje dat wij in Amsterdam of Brabant organiseren laat de kinderen helemaal opgaan in een stoer trainingsprogramma, voortgestuwd door hun verbeelding. Zij wanen zich superhelden, ninja’s of geheim agenten in training – je hebt er geen kind aan! Wij bieden je het volgende aan als wij voor jou een stoer en spannend kinderfeest in Brabant of Amsterdam organiseren:

  • Een trainer met VOG;
  • Een feestje op locatie naar keuze;
  • Splinternieuwe storytelling-technologie;
  • Door de trainer meegenomen bootcampmaterialen;
  • Rust voor jou als ouder; alles wordt uit handen genomen;
  • Een spannend kinderfeest in Brabant verankerd door een stoer verhaal en thema;
  • Keuze uit diverse binnen- of buitenlocaties;
  • Activiteiten speciaal voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Kies voor een spannend kinderfeestje

Ongeacht welk stoer thema je kiest voor het kinderfeestje van je kleine, wij hebben ontzettend veel ideeën en organiseren het voor je, dan wel in Amsterdam of elders in Nederland! Als je een boeking wilt doen voor een kinderfeestje op locatie voor je kinderen, in bijvoorbeeld Brabant, neem je contact met ons op. Stuur een mailtje naar info@bootcamp4kids.com of bel/app/sms ons op 06 29433140.