Stoer kinderfeestje

Ben je op zoek naar een uniek en stoer kinderfeestje voor jouw zoon of dochter in Brabant, Amsterdam, of ergens anders in Nederland? Zoek niet verder! Bootcamp4kids is dé aangewezen partij om jouw kind een onvergetelijk avontuur te bezorgen. Met ons brede scala aan thema’s garanderen wij een dag vol plezier, actie en avontuur voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Neem contact met ons op en wij komen naar jou toe om het leukste kinderfeestje óóit te organiseren!

Kinderfeestjes
0 +
Scholen
0 +
Kinderopvang organisaties
0 +
Blije kids
0 +

Flexibiliteit in locaties

Bij Bootcamp4kids bieden we flexibiliteit als het gaat om locaties voor het kinderfeestje van jouw zoon of dochter. Of je nu in Brabant, Amsterdam, of een andere stad in Nederland woont, we hebben de mogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen.

Onze trainingen kunnen zowel binnen als buiten worden gegeven, afhankelijk van jouw voorkeur en het weer. We kunnen zelfs naar een locatie van jouw keuze komen, of het nu in een park, tuin, of zelfs in jouw eigen achtertuin is!

Thema’s voor een stoer kinderfeestje

We bieden diverse stoere thema’s aan waaruit je kunt kiezen voor het kinderfeestje van jouw zoon of dochter. We begrijpen dat elk kind uniek is, en daarom bieden we verschillende opties om aan:

Laat je kinderen hun innerlijke ninja ontdekken terwijl ze ninja-vaardigheden leren zoals lenigheid, balans en concentratie. Ze zullen aan de slag met spannende uitdagingen en missies.

Als echte bootcampers leren de kinderen alles over teamwork, doorzettingsvermogen en discipline. Ze zullen obstakels overwinnen en hun fysieke kracht verbeteren.

Laat de kinderen de rol van geheim agent aannemen en op spannende missies gaan. Ze moeten codes kraken, aanwijzingen volgen en mysteries oplossen door middel van actieve oefeningen.

Laat je kinderen zich aansluiten bij het leger en leren over samenwerking en strategie. Ze zullen legeroefeningen en missies uitvoeren zoals echte soldaten.

Tijdens een jungle-expeditie leren de kinderen hoe je moet overleven in de jungle door middel van leuke oefeningen. Ze zijn lekker actief bezig!

Laat de kinderen zich ontpoppen tot hun eigen superheld. Ze kunnen hun superkrachten laten zien en de wereld redden.

Voor de warmere dagen bieden we een verfrissend thema met watergevechten en leuke waterspellen. Laat de kinderen afkoelen en plezier hebben!
Zelfs het supermodel heeft een stoere twist! Tijdens een supermodel kinderfeestje worden de kinderen getraind tot fitte modellen, door middel van actieve oefeningen – klaargestoomd voor de catwalk!

Geen beschikbaarheid Amsterdam/Amstelveen

Helaas hebben wij een bijna geen beschikbaarheid meer in de regio Amsterdam/Amstelveen.

Wel kunnen wij nog een aantal feestjes verzorgen in het Amsterdamse bos, ben je daar naar op zoek bel dan: 06-29433140