Sportief kinderfeestje

Bekijk onze arrangementen

Nieuwste technologie

Coolste bootcamp materialen

Gratis gave uitnodigingen

Wat dacht je van een superspannend actief en sportief kinderfeestje voor de kids? Bij Bootcamp4kids organiseren we deze met veel plezier, in vele verschillende thema’s. Wij maken gebruik van de coolste bootcampmaterialen en nieuwste technologie om de kinderen helemaal op te laten gaan in een superspannend verhaal. Ze gaan volledig in de fantasie op, waardoor ze actief bezig zijn zonder dat ze dat doorhebben. Zo hebben ze het naar hun zin, terwijl ze gezond en sportief bezig zijn. Naar afsluiting krijgen ze een prachtig uitgevoerd diploma als aandenken aan hun feestje. Voor een actief kinderfeestje waar kinderen van 5 tot 12 jaar zich heerlijk sportief kunnen uitleven boek je ons, met opties in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en vele andere locaties. Wij komen naar je toe om voor jouw kinderen een volledig verzorgd sportfeestje in thema neer te zetten!

Boek hier je bootcamp!

Laden...

Interesse in een feestpakket en medailles?

Kies voor een actief en sportief kinderfeestje, door ons georganiseerd

Voor de kids is heerlijk de omgeving verkennen en rondrennen een uitstekende gelegenheid om hun energie kwijt te kunnen. Wij laten de kinderen helemaal opgaan in hun fantasie tijdens een ninja feestje of met een ander sportfeestje dat helemaal in thema is. Ze krijgen een supergaaf interactief smart-horloge, waaruit zij opdrachten ontvangen van de spelleider, bij de kinderen bekend als ‘De Baas’. Spanning en volop activiteit gegarandeerd dus! Bij een actief en sportief kinderfeestje van Bootcamp4kids ben je van het volgende verzekerd:

  • Een super enthousiaste gediplomeerde trainer met VOG op locatie naar keuze;
  • De nieuwste technologie op het gebied van storytelling;
  • Coole bootcampmaterialen die de trainer voorziet;
  • Enthousiaste, voldane kids met een extra dosis zelfvertrouwen;
  • Rust voor jou als ouder; een stressvrije kinderverjaardag die volledig wordt geregeld;
  • Een pakkend verhaal dat de kinderen niet snel zullen vergeten;
  • De keuze om binnen of buiten de bootcamp te organiseren;
  • Training speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Een kinderfeestje in thema voor een actieve, sportieve middag

Waar jouw kind ook van houdt, wij organiseren voor hem of haar een geweldig kinderfeestje in thema, zoals een legerfeestje of een piratenfeest! Om een reservering te maken voor een sportfeestje voor je kinderen of om antwoord te krijgen op vragen die je nog hebt, stuur je een mailtje naar info@bootcamp4kids.com of bel/app/sms je naar 06 15128726.