Sportief kinderfeestje

Bekijk onze arrangementen

Nieuwste technologie

Coolste bootcamp materialen

Gratis gave uitnodigingen

Wat dacht je van een superspannend en sportief kinderfeestje voor de kids In Drenthe, Utrecht, Den Haag of elders in Nederland? Bij Bootcamp4kids organiseren we deze met veel plezier, in vele verschillende thema’s, zoals een sportief kinderfeestje of een superheldfeestje. Wij maken tijdens een sportfeestje voor kinderen gebruik van de coolste bootcampmaterialen en nieuwste technologie om de kinderen helemaal op te laten gaan in een superspannend verhaal. Ze gaan volledig in de fantasie op, waardoor ze bezig zijn zonder dat ze dat doorhebben. Zo hebben ze het naar hun zin terwijl ze gezond en sportief bezig zijn tijdens het sportfeestje of superheldfeestje voor kinderen. Naar afsluiting krijgen ze een prachtig uitgevoerd diploma als aandenken aan hun feestje. Voor een sportfeestje waar kinderen van 5 tot 12 jaar zich heerlijk sportief kunnen uitleven, boek je ons voor feestjes in onder andere Breda, Utrecht en Rotterdam. Wij komen naar je toe om voor jouw kinderen een volledig verzorgd sportfeestje in thema neer te zetten!

Boek hier je bootcamp!

Laden...

Recensies

“We had a great “Secret Agent” bootcamp party for our 8 year old son. Even if the weather was not perfect and we had a bit of drizzle, the kids did not mind at all. Claudia was absolutely great, she made our son feel really special and she made all kids run and laugh and have a blast!”

Interesse in een feestpakket en medailles?

Wij organiseren een sportief kinderfeestje

Voor de kids is heerlijk de omgeving verkennen en rondrennen een uitstekende gelegenheid om hun energie kwijt te kunnen tijdens een sportfeestje voor kinderen. Wij laten de kinderen helemaal opgaan in hun fantasie tijdens een ninja-kinderfeestje, een superheldfeestje of met een ander sportfeestje dat helemaal in thema is. Ze krijgen een supergaaf interactief smart-horloge, waaruit zij opdrachten ontvangen van de spelleider, bij de kinderen bekend als ‘De Baas’. Spanning en volop activiteit gegarandeerd dus bij dit sportfeestje of superheldfeestje voor kinderen! Bij een sportief kinderfeestje van Bootcamp4kids ben je van het volgende verzekerd:

 • Een super enthousiaste gediplomeerde trainer met VOG op locatie naar keuze;
 • De nieuwste technologie op het gebied van storytelling;
 • Coole bootcampmaterialen die de trainer voorziet;
 • Enthousiaste, voldane kids met een extra dosis zelfvertrouwen;
 • Rust voor jou als ouder; een stressvrije kinderverjaardag die volledig wordt geregeld;
 • Een pakkend verhaal dat de kinderen niet snel zullen vergeten;
 • De keuze om binnen of buiten de bootcamp te organiseren;
 • Training speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar.

Boek daarom vandaag nog bij ons een kinderfeestje, zoals een superheldfeestje, waar de kinderen lekker sportief bezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een super stoer superheld feestje. Wij komen naar jou toe!  

  Boek via ons een kinderfeestje in thema

  Waar jouw kind ook van houdt, wij organiseren voor hem of haar een geweldig kinderfeestje in thema, zoals een superheldfeestje of een legerfeestje. Denk bijvoorbeeld ook aan een junglefeest! Om een reservering te maken voor een sportfeestje of een superheldfeestje voor je kinderen of om antwoord te krijgen op vragen die je nog hebt, stuur je een mailtje naar info@bootcamp4kids.com of bel, app of sms je naar 06 29433140.