Bootcamp4kids Specials

Stu

Doe mee met een Bootcamp4kids special!

Elk kwartaal organiseren we op verschillende locaties in Nederland toffe specials om kinderen te laten voelen hoe lekker het is om (buiten) te sporten en spelen.
Elke special is in een cool thema, lekker actief en met heel FUN!

Meld je nu aan onderaan de pagina!

Voordelen:

  • Je kinderen zijn heerlijk (buiten) in beweging en kunnen lekker uitrazen met andere kinderen.
  • De kinderen komen thuis vol met enthousiaste verhalen, blije gezichten en zelfvertrouwen!
  • Een energieke, enthousiaste trainer die goed om weet te gaan met grote groepen kinderen zodat alles gezellig en naar wens verloopt.
  • Jij als ouder/begeleider kan even lekker een kopje koffie drinken in de dichtbijzijnde horecagelegenheid, bijkletsen met andere ouders, naar je kind kijken of zelf ook meedoen.

Het bootcamp-programma is speciaal op maat gemaakt voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar. Normaal zijn de kosten voor deze bootcampspecials €17,50 per kind. Maar omdat wij je kind graag kennis wil laten maken met onze bootcamps vragen wij nu een vergoeding van €12,50 per kind.

Let op: Deze aanbieding is alleen voor de eerste 18 aanmeldingen per bootcamp van toepassing!

Praktische zaken

Datum, Locatie & Tijd

► Zie onderaan in het keuze menu

Dresscode: Sportief en je mag ook in kleding van het thema komen! 

Wat moet ik meenemen?: flesje water, handdoek voor je zweetdruppels en je happy face:-)

*Mocht het erg slecht weer zijn dan proberen we een binnenlocatie te regelen of we verplaatsen de bootcamp.

Heb je nog vragen?

Neem nu actie!

Wil je jouw kind alvast kennis laten maken met een energieke bootcampspecial? Is je kind sportief en fantasierijk? Meld hem/haar dan direct aan. De training wordt gegeven aan max. 18 kinderen. De kinderen zijn heerlijk aan het bewegen en hebben veel lol. Dus reserveer direct een plek en vul het onderstaande boekingsformulier in.

Meld je aan voor 1 van de Bootcamp Specials!

Let op!

Wanneer je bij stap 2 komt om de datum & tijd voor de bootcamp te kiezen, is het belangrijk om de juiste datum & tijd te selecteren!

 

Laden...

Recensies

“Ik wil je heel erg bedanken voor de inzet gisteren. Het was me een energieke bende…maar ik geloof dat ze het prima naar hun zin hebben gehad. De reacties waren erg leuk. Matias heeft genoten, en hoewel hij even een inzinking had van de spanning etc. is hij goed aan het nagenieten. Gisteravond na het eten viel hij spontaan in slaap op de bank…Veel succes met je activiteiten, en ik zal jouw workshop van harte aanbevelen bij anderen.”

Wil je jouw Bootcamp nu nog leuker maken?

Neem dan een kijkje in de Bootcamp4kids webwinkel en bestel onze aanvullende producten.