Ideeën kinderfeestje

Bekijk onze arrangementen

Nieuwste technologie

Coolste bootcamp materialen

Gratis gave uitnodigingen

Als je zelf niet op ideeën komt voor een kinderfeestje, kunnen wij je zeker helpen! Bootcamp4kids organiseert voor jou een superleuk kinderfeestje op locatie met vele activiteiten, allemaal in thema. We organiseren niet alleen je themafeestjes, maar ook andere leuke uitjes voor kinderen. Op onze website vind je al onze ideeën voor het organiseren van een kinderfeestje; met uiteenlopende thema’s als superhelden, piraten en geheim agenten. Ieder kinderfeestje dat wij organiseren is op locatie, met vele activiteiten die rondom het thema zijn bedacht. Zulke leuke uitjes willen jouw kinderen toch ook?

Boek hier je bootcamp!

Laden...

Interesse in een feestpakket en medailles?

Maak gebruik van onze ideeën voor een geweldig kinderfeestje op locatie

Wij geloven in gezond sporten en bewegen voor kinderen, waar ze naar hartenlust de omgeving kunnen verkennen, lekker rondrennen en ravotten en helemaal opgaan in hun fantasie. Dit combineren wij met thematische ideeën om een kinderfeestje te organiseren met verschillende sportieve activiteiten. Wat dacht je van een superheldenfeestje waar de kleintjes allemaal spannende opdrachten doorkrijgen via een speciaal horloge? Bij een kinderfeestje op locatie van Bootcamp4kids kun je het volgende verwachten:

  • Eén van onze bewogen, gediplomeerde trainers met VOG;
  • Een superleuk kinderfeestje op een locatie naar keuze;
  • Splinternieuwe storytelling-technologie;
  • Bootcampmaterialen in thema, voorzien door de trainer;
  • Rust voor de ouders; wij nemen je de drukte uit handen;
  • De optie om zowel binnen als buiten het feestje te organiseren.

Kies voor leuke uitjes voor kinderen met Bootcamp4kids

Wij organiseren voor jouw kind een geweldig kinderfeestje met allerlei activiteiten in thema! Ook voor andere leuke uitjes met kinderen zijn wij de aangewezen partner voor de organisatie. Wil je een reservering maken voor een kinderfeestje of andere activiteit, of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@bootcamp4kids.com of bel/app/sms naar 06 15128726.