Ideeën kinderfeestje in Amsterdam

Bekijk onze arrangementen

Nieuwste technologie

Coolste bootcamp materialen

Gratis gave uitnodigingen

Als je zelf niet op ideeën komt voor een kinderfeestje in Amsterdam, kunnen wij je zeker helpen met leuke activiteiten en uitjes voor kinderen! Bootcamp4kids bedenkt ideeën en organiseert voor jou een superleuk kinderfeestje op locatie met vele activiteiten, allemaal in thema. We organiseren niet alleen je themafeestjes in Amsterdam, maar ook andere leuke uitjes voor kinderen door heel Nederland. Op onze website vind je al onze ideeën voor het organiseren van een kinderfeestje; met uiteenlopende thema’s als superhelden, piraten en geheim agenten. Ieder kinderfeestje dat wij organiseren is op locatie, met vele activiteiten en leuke uitjes die rondom het thema zijn bedacht.

Boek hier je bootcamp!

Laden...

Recensies

“Bootcamp feest georganiseerd voor onze zoon en was erg leuk gedaan door Bootcamp4kids.
Sergio deed het superleuk en de kinderen hebben zich erg goed vermaakt.
Een aanrader!”

Interesse in een feestpakket en medailles?

Maak gebruik van onze ideeën voor een geweldig kinderfeestje op locatie

Wij geloven in gezond sporten en bewegen voor kinderen, waar ze naar hartenlust de omgeving kunnen verkennen, lekker rondrennen en ravotten en helemaal opgaan in hun fantasie. Dit combineren wij met thematische ideeën om een kinderfeestje te organiseren met verschillende sportieve activiteiten. Wat dacht je van een superheldenfeestje waar de kleintjes allemaal spannende opdrachten doorkrijgen via een speciaal horloge? Bij een stoer kinderfeestje op locatie van Bootcamp4kids kun je het volgende verwachten:

 • Eén van onze bewogen, gediplomeerde trainers met VOG;
 • Een superleuk kinderfeestje op een locatie naar keuze;
 • Splinternieuwe storytelling-technologie;
 • Bootcampmaterialen in thema, voorzien door de trainer;
 • Rust voor de ouders; wij nemen je de drukte uit handen;
 • De optie om zowel binnen als buiten het feestje te organiseren.

   Kies voor leuke uitjes voor kinderen

   Wij organiseren met onze ideeën voor jouw kind een geweldig thema kinderfeestje met allerlei activiteiten! Ook voor andere leuke uitjes met kinderen zijn wij de aangewezen partner voor de organisatie. Wil je een reservering maken voor een kinderfeestje of een andere activiteit, zoals onze bso? Of heb je misschien nog vragen over de ideeën die wij hebben voor jouw kinderfeestje? Neem hiervoor contact met ons op! Stuur dan een mailtje naar info@bootcamp4kids.com of bel, app of sms naar 06 29433140.