Ninja kinderfeestje: een stoer feest voor echte ninja’s!

Jij sluipt zó zachtjes, rent zo hard en verstopt je zo goed, dat jij alles in huis hebt om de uitdagingen van een ninja kinderfeestje te doorstaan. En precies daarom heeft de Baas jou uitgekozen om zijn speciale opleiding te volgen. De Baas is namelijk het hoofd van álle ninja’s in Nederland en hij zoekt extra leden om zijn team te versterken, want dat is hard nodig! Op de opleiding leer je niet alleen hoe je slechteriken te slim af bent, want een ninja moet véél meer in huis hebben! Ninja’s moeten altijd topfit zijn. Daarom leert de Baas jou via het speciale horloge hoe je nóg sneller kan rennen, hoe je behendig over alle obstakels heen springt en hoe je met het grootste gemak kanonskogels ontwijkt. Als de trainer opeens wordt opgeroepen omdat er slechteriken in de buurt zijn, wordt het al helemaal spannend! Durf jij het aan?

Let op! Een Bootcamp feestje in Amsterdam?Bootcamp feestjes worden gehouden in het Amsterdamse bos, wil je toch een feestje houden op een andere locatie in Amsterdam? Dan is het feestje exclusief parkeerkosten.

Ninja Feest

Boek hier jouw Ninja feest

Laden...

Interesse in een feestpakket en medailles?

Prijs

  • Feestje €197,00 tot 12 kinderen *
  • Feestje €227,00 tot 18 kinderen *

* De prijzen zijn inclusief benzinekosten en BTW

Een superspannend ninja kinderfeestje voor de jarige

Wij kunnen voor je kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een fantastisch ninja kinderfeestje organiseren! Hieronder vind je een kort overzicht:

  • De duur van het feestje is gemiddeld anderhalf uur;
  • De leeftijdscategorie is voor kinderen van 5 t/m 8 jaar;
  • Wij komen bij je langs op locatie indien gewenst;
  • Feestjes kunnen zowel binnen als buiten georganiseerd worden;
  • Al onze trainers zijn HBO pedagogisch gediplomeerd;
  • Het kinderfeestje is inclusief filmpje en schminken.

Een heerlijk actieve middag voor de kids

Als jouw kind een ninja of piraten kinderfeestje helemaal het einde zou vinden, ben je bij ons aan het juiste adres voor de organisatie! Ook een superhelden feestje behoort bij ons tot de mogelijkheden.  Als je graag een reservering plaatst of nog enkele vragen hebt, mail dan gerust naar info@bootcamp4kids.com of bel/app/sms naar 06 15128726.

Recensies

“Bedankt voor de leuke middag. De kids hebben genoten! We zullen je zeker weer benaderen als we op zoek zijn naar een soortgelijke activiteit. Het was een groot succes.”

Wil je jouw Ninja Feest nu nog leuker maken?

Neem dan een kijkje in de Bootcamp4kids webwinkel en bestel onze aanvullende producten.