Leger kinderfeestje: stoer feest voor dappere militairen

Geef acht op je eigen leger kinderfeestje! De grote commandant heeft gezien dat er een echte militair in jou schuilt. En dat is maar goed ook, want er zijn veel te weinig soldaten in Nederland! Dat is een supergroot probleem, wat soldaten zorgen ervoor dat het land veilig blijft. Daarom vraagt de commandant jou en je vrienden om bij hem de soldatenopleiding te volgen. Alleen met deze opleiding verdien jij dé pas om toegelaten te worden tot het leger. Maar daarvoor moet je wel een aantal zware beproevingen doorstaan. In het leger draait alles namelijk om kracht, snelheid en teamwork. Hoe je dat traint? Met touwtrekken, burpees, opdrukken, estafettes lopen en natuurlijk tijgeren door de modder. De commandant stuurt niet alleen een speciale gezant om jou deze trainingen te geven, hij stuurt je ook nog eens opdrachten via het speciale horloge! En dat wordt pas echt spannend als hij ineens met een speciale boodschap komt…

Let op! Een Bootcamp feestje in Amsterdam?Bootcamp feestjes worden gehouden in het Amsterdamse bos, wil je toch een feestje houden op een andere locatie in Amsterdam? Dan is het feestje exclusief parkeerkosten.

Leger Feest

Boek hier jouw leger feest

Laden...

Interesse in een feestpakket en medailles?

Wat houdt een leger kinderfeestje bij ons in?

Wij organiseren voor je kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een fantastisch leger kinderfeestje! Hieronder vind je een kort overzicht:

  • De duur van het feestje is gemiddeld anderhalf uur;
  • De leeftijdscategorie is voor kinderen van 5 t/m 8 jaar;
  • Wij komen bij je langs op locatie indien gewenst;
  • Feestjes kunnen zowel binnen als buiten georganiseerd worden;
  • Al onze trainers zijn HBO pedagogisch gediplomeerd;
  • Het kinderfeestje is inclusief filmpje en schminken;
  • Wij organiseren het leger kinderfeestje vanaf minimaal zes kinderen.

Prijs

  • Feestje €197,00 tot 12 kinderen *
  • Feestje €227,00 tot 18 kinderen *

* De prijzen zijn inclusief benzinekosten en BTW

Een heerlijk actieve middag voor de kids

Is jouw kleine soldaat helemaal klaar voor de strijd? Laat ons dan een spannend leger kinderfeestje organiseren! Als je graag een reservering plaatst of nog enkele vragen hebt of ideeën wilt opdoen, mail dan gerust naar info@bootcamp4kids.com of bel/app/sms naar 06 15128726.

Recensies

“Tijdens projectweek ‘Ga voor gezond’ kwam jij een bootcampclinic geven. 31 kinderen waren een uur lang actief bezig!
Je had het heel leuk aangepakt, touwtrekken, bomtrappen, rollen over de grond en schieten als militairen, de kinderen vonden het geweldig!
Ik kan het iedereen aanraden! Heel erg bedankt!”

Wil je jouw Leger Feest nu nog leuker maken?

Neem dan een kijkje in de Bootcamp4kids webwinkel en bestel onze aanvullende producten.