Geheim agent feest: top secret, spannend en sportief kinderfeestje!

Als jij de grootste topgeheimen kan bewaren, zo snel bent als het licht en zo listig als een vos, dan is een geheim agent kinderfeestje jouw op het lijf geschreven. De Baas heeft jou uitgekozen om zijn team aan geheim agenten te versterken en de gemeenste boeven te vangen. En dat is maar goed ook, want er zijn veel te weinig geheim agenten in Nederland. Maar… geheim agent word je natuurlijk niet zomaar. Daarvoor moet je eerst een zware opleiding volgen, en alleen de allerbesten kunnen die opleiding aan! Ben jij er klaar voor? Geheim agenten moeten natuurlijk topfit en supersnel zijn. Daarom leer je op deze opleiding hoe je moet opdrukken, hoe je burpees doet, hoe je als een razende sprint en super behendig het gevaar ontwijkt. En belangrijker nog, je leert alle kneepjes van het speciale horloge voor geheim agenten. Dit horloge helpt jou niet alleen door je trainingen heen, hij brengt jou ook in contact met de Baas. En die heeft misschien wel een héél spannende opdracht voor je…

Let op! Een Bootcamp feestje in Amsterdam?Bootcamp feestjes worden gehouden in het Amsterdamse bos, wil je toch een feestje houden op een andere locatie in Amsterdam? Dan is het feestje exclusief parkeerkosten.

Geheim Agent Feest

Boek hier jouw Geheim Agent Feest

Laden...

Interesse in een feestpakket en medailles?

Laat ons een superspannend Geheim Agent kinderfeestje organiseren

Wij organiseren voor je kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een fantastisch Geheim Agent kinderfeestje! Hieronder vind je een kort overzicht:

  • De duur van het feestje is gemiddeld anderhalf uur;
  • De leeftijdscategorie is voor kinderen van 5 t/m 8 jaar;
  • Wij komen bij je langs op locatie indien gewenst;
  • Feestjes kunnen zowel binnen als buiten georganiseerd worden;
  • Al onze trainers zijn HBO pedagogisch gediplomeerd;
  • Het kinderfeestje is inclusief filmpje en schminken;
  • Wij organiseren het Geheim Agent kinderfeestje vanaf minimaal 6 kinderen;

Prijs

  • Feestje €197,00 tot 12 kinderen *
  • Feestje €227,00 tot 18 kinderen *

* De prijzen zijn inclusief benzinekosten en BTW

Laat de kids een superspannend Geheim Agent kinderfeestje beleven

Klaar om jouw kleine en zijn of haar vriendjes een zinderend geheim agent kinderfeestje of ander sportief kinderfeest te laten beleven? Als je graag een reservering plaatst of nog enkele vragen hebt, mail dan gerust naar info@bootcamp4kids.com of bel/app/sms naar 06 15128726.

Recensies

“Dank je wel voor de ”geheim agenten training”. De kinderen vonden het geweldig. Ook ouders zeiden dat de kinderen zo enthousiast waren. Ik vond het leuk om te kijken hoe iedereen reageerde en meedeed. Dank je wel!”

Wil je jouw Geheim Agent Feest nu nog leuker maken?

Neem dan een kijkje in de Bootcamp4kids webwinkel en bestel onze aanvullende producten.