Brandweer kinderfeestje: spannend en sportief feest voor brandweerlieden

TAATUUU,TAATUUU… als jouw hart sneller gaat kloppen van dit geluid, is een brandweer kinderfeestje zeker iets voor jou! Er is een groot tekort aan brandweerlieden in Nederland, dus er moeten gauw nieuwe brandweermannen en brandweervrouwen worden opgeleid! De commandant heeft wel gezien dat jij niet bang bent voor een vuurtje, dus hij nodigt jou uit om bij hem een echt brandweerdiploma te halen. Brandweermannen en vrouwen moeten natuurlijk in topconditie zijn. Hoe kan je anders die loodzware slang tillen, of wegrennen als het echt moet? Daarom zit de opleiding boordevol trainingen die jou helpen supersnel en beresterk te worden. En die trainingen, die krijg je niet op een normale manier. Natuurlijk krijg jij een goede coach. Maar de commandant geeft jou ook opdrachten, via het speciale horloge… En als er ook nog eens in de buurt brand ontstaat, wordt het wel heel spannend!

Let op! Een Bootcamp feestje in Amsterdam?Bootcamp feestjes worden gehouden in het Amsterdamse bos, wil je toch een feestje houden op een andere locatie in Amsterdam? Dan is het feestje exclusief parkeerkosten.

Brandweerman Feest

Boek hier jouw Brandweerman feest

Laden...

Interesse in een feestpakket en medailles?

Laat de kids genieten van een fantastisch brandweerman kinderfeestje

Wij organiseren voor je kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een fantastisch brandweerman kinderfeestje! Hieronder vind je een kort overzicht:

  • De duur van het feestje is gemiddeld anderhalf uur;
  • De leeftijdscategorie is voor kinderen van 5 t/m 8 jaar;
  • Wij komen bij je langs op locatie indien gewenst;
  • Feestjes kunnen zowel binnen als buiten georganiseerd worden;
  • Al onze trainers zijn HBO pedagogisch gediplomeerd;
  • Het kinderfeestje is inclusief filmpje en schminken;
  • Wij organiseren het brandweer kinderfeestje vanaf minimaal zes kinderen.

Prijs

  • Feestje €197,00 tot 12 kinderen *
  • Feestje €227,00 tot 18 kinderen *

* De prijzen zijn inclusief benzinekosten en BTW

Bezorg jouw kids een sportieve middag met ons brandweerman kinderfeestje

Is jouw kind helemaal weg van de brandweer? Wij organiseren een vlammend brandweerman kinderfeestje! Als je graag een reservering plaatst of nog enkele vragen hebt, mail dan gerust naar info@bootcamp4kids.com of bel/app/sms naar 06 15128726.

Recensies

“De kinderen hebben een heerlijke middag gehad. We konden zien dat ze ook zeer fysiek bezig waren, erg goed voor een groep van 7 jongens en 1 meisje. De kinderen vinden dat dan fantastisch.”

Wil je jouw Brandweerman Feest nu nog leuker maken?

Neem dan een kijkje in de Bootcamp4kids webwinkel en bestel onze aanvullende producten.