Een originele, spannende en sportieve activiteit op de BSO vol actie, teamwork, fantasie & plezier!

Energieke & enthousiaste trainers

Enthousiaste verhalen

Heerlijk bewegen en veel lol

Tijdens de schoolvakantie.

Tijdens de schoolvakantie werken wij met vaste workshop thema’s.

Buiten de schoolvakantie.

Buiten de schoolvakantie hebben wij 6 weekse lessenseries.

Ben je op zoek naar leuke activiteiten voor jou bso in Amsterdam of omgeving? Bootcamp4kids verzorgt activiteiten voor kinderen tijdens en buiten de schoolvakanties om. Tijdens de schoolvakantie kies je uit een van onze vaste thema’s en buiten de vakanties bieden we de mogelijkheid voor leuke workshops van een serie van zes weken. Jouw zoon of dochter doet mee aan leuke activiteiten bij de bso op verschillende locaties door heel Amsterdam, maar ook op andere plekken in Nederland.

Leuke activiteiten voor de bso in en rondom Amsterdam

Tijdens de schoolvakantie van de bso, maar ook buiten de vakanties om, kun je bij ons terecht voor leuke activiteiten in en rondom Amsterdam. Wij hebben verschillende workshops waarin jouw zoon of dochter deelneemt aan leuke activiteiten en waarbij hij of zij ook nog eens fitter wordt. Een enthousiaste en gediplomeerde trainer verzorgt leuke activiteiten waardoor de kinderen meer zelfvertrouwen krijgen en natuurlijk veel plezier maken. De workshops hebben verschillende thema’s, zoals ninja of superhelden. Is jouw kind binnenkort jarig en wil je een onvergetelijk kinderfeestje organiseren bij jou thuis? Je kiest uit onder andere de volgende thema’s:

Leger

Jungle
Bootcamp
Supermodel

Kies jouw favoriete activiteit uit en geef je op

Wil je jouw zoon of dochter laten deelnemen aan de leukste activiteiten van de bso in Amsterdam? Voor het reserveren van een workshop stuur je eenvoudig een e-mail naar info@bootcamp4kids.com of bel/app/sms je naar 06 29433140. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden of over een van onze workshops? Neem ook dan contact met ons op!

Recensies

“Ik wil je heel erg bedanken voor de inzet gisteren. Het was me een energieke bende…maar ik geloof dat ze het prima naar hun zin hebben gehad. De reacties waren erg leuk. Matias heeft genoten, en hoewel hij even een inzinking had van de spanning etc. is hij goed aan het nagenieten. Gisteravond na het eten viel hij spontaan in slaap op de bank…Veel succes met je activiteiten, en ik zal jouw workshop van harte aanbevelen bij anderen.”

Wil je jouw Bootcamp nu nog leuker maken?

Neem dan een kijkje in de Bootcamp4kids webshop en bestel onze aanvullende producten.