Actief kinderfeestje in Rotterdam

Bekijk onze arrangementen

Nieuwste technologie

Coolste bootcamp materialen

Gratis gave uitnodigingen

Wil jij voor jou kind een actief kinderfeestje organiseren in bijvoorbeeld Rotterdam, Den Haag of Amsterdam? Wacht dan niet langer en schakel hiervoor direct de hulp in van Bootcamp4Kids. Wij gaan direct voor je aan de slag met het organiseren van verschillende kinderfeestjes, waaronder ook een actief kinderfeestje waarbij de kinderen op een ontspannen manier worden gemotiveerd. Ontdek vandaag nog al onze activiteiten en bekijk of jouw gewenste kinderfeestje er tussen zit!

Boek hier je bootcamp!

Laden...

Recensies

“Hele leuke organisatie. Ze weten de tijd goed te benutting met leuke en grappige opdrachtjes. Ze zijn goed ingespeeld op de kinderen.
Ik ben blij dat ik dit heb gedaan voor mijn kind. Ze hebben het er nog steeds over, ook zijn klasgenootjes.
Dank jullie wel voor deze leuke dag. Ga zo door en ik hoop dat jullie nog groter worden!”

Interesse in een feestpakket en medailles?

Kinderen hebben de grootste lol tijdens ons actief kinderfeestje

Tijdens het organiseren van een actief kinderfeestje, vinden wij het belangrijk dat de kinderen veel bewegen, maar vooral ook dat ze veel lol hebben met elkaar. Ons grootste doel is om de kinderen na het acties kinderfeestje, of een van onze andere thema’s, naar huis te sturen met een grote glimlach op hun gezicht. Naast dat wij voor jou en jouw kind aan de slag gaan met het organiseren van een actief kinderfeestje, schakel je ons ook in voor andere themafeestjes voor kinderen. Zo gaan wij bijvoorbeeld ook voor jou en je kind aan de slag met het organiseren van een ninjafeestje waarbij je een een ninjaband kan verdienen. Ontdek vandaag nog het volledige aanbod en kom erachter wat wij voor jou en je kind kunnen betekenen op het gebied van actieve kinderfeestjes.

Boek bij ons jouw kinderfeestje

Is jouw kind binnenkort jarig en zie jij het wel zitten om de kinderen op een ontspannen manier te motiveren door middel van een actief kinderfeestje? Aarzel dan niet en schakel ons vandaag nog in voor het organiseren van een actief kinderfeestje voor jouw kind. Je hebt bijvoorbeeld ook keuze uit andere thema’s, zoals een superhelden kinderfeestje. Heb je vragen over een van onze diensten uit het aanbod? Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 06 29433140 of stuur een e-mail naar info@bootcamp4kids.com. Wij helpen je graag verder.